In de vorm van een hart en een sandwich

Bamboe bordje

Met de Bamboe Bordjes van Miko Products wordt elk ontbijt, verjaardag, etentje met opa en oma, offamiliepicknick in het park (uiteraard op 1,5 meter) nog gezelliger. De slijtvaste bordjes dragen liefdevolle en ludieke designs en zijn uiteraard voorzien van complimenteuze en eet-gerelateerde teksten. Hierdoor is het een leuk cadeau voor elk familielid. De complete collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze houten display. Een echte blikvanger in iedere winkel.

Met leuke teksten en designs

Bamboe bordje

De collectie van Bamboe Bordjes bestaat uit 28 verschillende teksten, welke per 7 stuks in de display zijn verwerkt. De Bamboe Bordjes zijn verkrijgbaar in een liefdevolle hartvorm en in een ludiek boterham design. De bordjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe en daardoor slijtvast, lichtgewicht en eco friendly. De bordjes zijn vaatwasmachinebestendig tot 50 graden. Het product is niet geschikt voor in de magnetron. Het hartvormige bordje heeft een afmeting van 15 x 15 cm. Het boterhamvormige bordje een afmeting van 20 x 15 cm.

Te presenteren in luxueuze display

Bamboe bordje

De Bamboe Bordjes collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze, houten draaidisplay. Deze display heeft een hoogte afmeting van 200 cm en een diameter van 48 cm. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant