Gezellige momenten

Borrelplank

Er zijn natuurlijk tal van gelegenheden om te gezellig borrelen: thuis met familie en vrienden, op het werk met de leukste collega’s of tijdens een verjaardagsfeestje. Wij hebben hiervoor een vrolijk en uniek nieuw product ontwikkeld: bamboe borrelplank! Met persoonlijke teksten voor vader, moeder of vriendin, is deze borrelplank een origineel cadeau voor iedereen. Een handig gebruiksartikel wat de borrel nog completer en leuker maakt. Leuke, persoonlijke keukenteksten gecombineerd met onze bekende toptitels: al vele winkels gingen u voor!

Persoonlijke teksten

Borrelplank

De collectie van Borrelplank bestaat uit 20 verschillende designs, welke per 7 stuks in de display hangen. Het product is gemaakt van duurzaam, ecologisch verantwoord bamboe en is 26,5 cm lang, 14 cm breed en heeft een dikte van 1 cm. Ideaal als zowel een leuk cadeau als een gebruiksartikel. De Borrelplank heeft een handig handvat van 5 cm. In het handvat is een touwtje geregen, zodat de Borrelplank ook eenvoudig hangend te bewaren is. De bamboe zorgt ervoor dat de plank erg sterk en hygiënisch is en dus tevens te gebruiken is als snijplank. De bamboe maakt de plank ook ideaal voor alle snij- en hakwerkzaamheden in de keuken. De bamboe Borrelplank is gemakkelijk schoon te maken, al is het advies om dit wel handmatig te doen en niet langdurig in het water te dompelen. De borrelplank is niet vaatwasser bestendig.

De display van de borrelplank collectie

Display

Borrelplank

De Borrelplank collectie wordt compleet gepresenteerd in een praktische, metalen display. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 172 cm en een diameter van 48 cm. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Met onze Borrelplank cadeau collectie haalt u een cadeau in uw winkel dat voor uw klanten zowel leuk is als te geven en te krijgen. De borrelplankjes, gemaakt van bamboe, zijn gelaserd met mooie en emotionele teksten waardoor het voor de ontvanger nog persoonlijker wordt.

Benieuwd naar alle titels in deze cadeau collectie? Neem dan eens een kijkje op onze webshop!