Kantoorboek- en vakhandel

Groothandel Kantoorboek- en vakhandel | Miko Products B.V.

Als eigenaar van een kantoorboekhandel weet u als geen ander dat impuls artikelen uw omzet verhogen. Bij Miko Products vindt u een ruim assortiment aan dit soort impuls cadeau artikelen, waarmee u uw klanten verleidt tot het doen van een extra aankoop in uw winkel. Veel ruimte hebben de artikelen niet nodig: u kunt al met een ruimte ter grote van een A4-tje honderden euro’s extra omzet genereren door onze speciaal ontworpen counterboxen. Zo is er voor elke kantoorboekhandel een plaats te vinden om de cadeau artikelen te kunnen verkopen, welke ook een goede marge hebben.

Bij Miko Products weten we dat de behoefte van consumenten snel kunnen veranderen. Daarom introduceren wij minimaal 8 nieuwe collecties per jaar, en hebben wij een assortiment van ruim 5000 cadeau artikelen. Onze collecties worden aangeboden in verschillende presentatie mogelijkheden. Denk hierbij aan een counterbox, vloer- en wand displays, en luxe cadeaukasten. Op deze manier is er voor elke kantoorboekhandel een ruime variatie aan mogelijkheden om artikelen in uw winkel te kunnen presenteren.

Wenst u onze producten bezichtigen, of wilt u hulp met het inrichten van onze collecties in uw winkel? Ga dan naar het “klant worden” formulier hieronder en geef ons uw wensen aan, of bel gerust om een afspraak te maken voor onze showroom.

Klant worden