Kantoorboek- en vakhandel

Kantoorboek- en vakhandel

Als geen ander weet u, als winkelier, dat het de extra bijverkopen zijn die uw omzet verhogen. Door het toevoegen van de cadeauartikelen van Miko aan uw assortiment verleidt u bestaande én nieuwe klanten tot het doen van deze omzet verhogende impulsaankopen. Veel ruimte hebben de cadeauartikelen niet nodig: u kunt al met een ruimte van een A4-tje honderden euro’s extra omzet genereren. Door de goede marge op de Miko cadeauartikelen zijn de Miko cadeauartikelen een goede aanvulling op ook uw assortiment.

De Kantoorboek- en vakhandel is een snel groeiende groep klanten bij Miko. Voor ieder winkelconcept heeft Miko cadeauartikelen die passen binnen de Kantoorboek- en vakhandel. U heeft een keuze uit meer dan 100 product collecties en ruim 6000 cadeauartikelen. Deze producten bieden we u aan in verschillende presentatiemogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikt product en presentatievorm voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast geven we persoonlijk advies over de producten en presentatievormen die ook passend zijn voor uw Kantoorboek- en vakhandel.

Klant worden