Cadeau

Cadeau

Heeft u een cadeauwinkel of bent u van plan om een cadeauwinkel te starten en zoekt u een betrouwbare partner om uw assortiment te creëren? Miko Products ontwerpt, fabriceert en distribueert de origineelste cadeauartikelen en werkt graag met u samen om uw winkel aantrekkelijk te presenteren en de (potentiële) consument de waarde van een persoonlijk cadeau te laten ervaren. Kwalitatieve cadeaus voor elke gelegenheid is waar Miko Products voor staat en met minimaal acht nieuwe collecties per jaar biedt Miko diversiteit aan uw cadeauwinkel. 

De cadeaus van Miko verleiden uw winkelend publiek tot extra aankopen met behulp van persoonlijke impulsartikelen. Met onze artikelen kunt u zowel nieuwe klanten trekken door het toevoegen van cadeau aan u assortiment maar ook bestaande klanten verleiden tot extra impulsaankopen. Starten kan al met de ruimte vanaf een A4tje en kunt u al honderden euro’s extra marge behalen.

Miko heeft overigens altijd cadeauartikelen die passen binnen uw winkelconcept. Wij bieden u de keuze uit meer dan 100 cadeaucollecties en vele verschillende presentatie mogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer) displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een product- en presentatievorm met een eenvoudig re-ordersysteem voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke cadeauwinkel. Daarnaast staan we altijd voor u klaar met een persoonlijk advies over de beste opties voor uw cadeauwinkel!

Klant worden