Cadeau

Cadeau artikelen groothandel | Miko Products B.V.

Heeft u een cadeauwinkel of bent u van plan om er een te starten en zoekt u een betrouwbare partner om uw assortiment te creëren? Miko Products ontwerpt, fabriceert en distribueert de origineelste cadeau artikelen en werkt graag met u samen om uw winkel aantrekkelijk te presenteren en de (potentiële) consument de waarde van een persoonlijk cadeau te laten ervaren. Kwalitatieve artikelen voor elke gelegenheid is waar wij voor staat en met minimaal acht nieuwe collecties per jaar bieden wij diversiteit aan uw winkel. 

Onze cadeau artikelen verleiden uw klanten al snel tot extra aankopen door middel van de persoonlijke en humoristische teksten. Met onze impuls artikelen kunt u zowel nieuwe klanten trekken door het toevoegen van cadeau artikelen aan uw assortiment, maar ook bestaande klanten verleiden tot het doen van een extra impuls aankoop. Starten met de verkoop van onze artikelen kan al met de ruimte ter grootte van een A4´tje, waarmee u al honderden euro´s extra marge kunt behalen.

Door de vele presentatie mogelijkheden van onze collecties, is er altijd wel een collectie te vinden die u in uw kunt plaatsen. Zo hebben wij counterboxen, vloer- en wand displays, maar ook luxe cadeaukasten. Al deze presentatie vormen worden geleverd met handige reorder kaarten, zodat u altijd gemakkelijk producten kunt nabestellen.

Wenst u onze producten bezichtigen, of wilt u hulp met het inrichten van onze collecties in uw winkel? Ga dan naar het “klant worden” formulier hieronder en geef ons uw wensen aan, of bel gerust om een afspraak te maken voor onze showroom.

Klant worden