Feestwinkel

Feestwinkel

We onderscheiden ons met eigentijdse producten gecombineerd met Nederlandse teksten om zo te zorgen dat u een unieke productlijn kunt aanbieden aan uw klanten. Er zijn namelijk al te veel “standaard” feestartikelen die bijna overal verkocht worden. Miko biedt u een keus uit meer dan 100 collecties en meer dan 6.000 artikelen. Vele leuke feestartikelen maar ook mooie luxueuzere cadeaus zodat u uw assortiment ook kunt uitbreiden met artikelen geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden zoals moeder(dag), Valentijn en verjaardagen.

Miko Products BV levert al meer dan 32 jaar aan winkeliers in feestartikelen. Door onze uiteenlopende collecties hebben we altijd wel cadeau artikelen die passen binnen uw winkelconcept. En elk jaar voegen wij minimaal 8 nieuwe collecties toe aan ons assortiment.  Ook bieden wij vele verschillende presentatiemogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikt product en presentatievorm voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast geven we persoonlijk advies over de producten en presentatievormen die ook passend zijn voor uw feestwinkel.

Klant worden