Feestwinkel

Feestwinkel branche | Miko Products | Uw cadeau groothandel

Met ons grote assortiment en eigentijdse producten met vrolijke en emotionele teksten, onderscheidt Miko Products zich door te zorgen voor een unieke productlijn die kunt aanbieden in uw feestwinkel. Bij ons heeft u keuze uit ruim 5000 artikelen uit meer dan 100 collecties om aan uw klanten aan te kunnen bieden. U kunt hierbij denken aan vrolijke feestartikelen, maar ook aan luxueuze cadeau, die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden zoals geboortes, huwelijken en moederdag.

Wij leveren al meer dan 40 jaar aan de feestwinkel branche. Door onze uiteenlopende en veelzijdige collecties hebben wij  een collectie die in uw winkelconcept past. Ook introduceren wij elk jaar minimaal 8 nieuwe collecties, waardoor het aanbod van onze artikelen altijd aansluit bij de wensen van de consument. Onze collecties bieden wij u aan in vele presentatie mogelijkheden, zoals wand- en vloer displays, counterboxen en luxe cadeaukasten.

Wenst u onze producten bezichtigen, of wilt u hulp met het inrichten van onze collecties in uw winkel? Ga dan naar het “klant worden” formulier hieronder en geef ons uw wensen aan, of bel gerust om een afspraak te maken voor onze showroom.

Klant worden