Slijterij

Slijterij

Met behulp van de Miko cadeauartikelen kunt u als slijter uw producten nòg persoonlijker maken. Een fles drank verpakt in folie met als toevoeging een leuke opener of sleutelhanger met bijvoorbeeld de tekst ‘beste Vader’ maakt van een mooie fles drank een leuk, persoonlijk en nog feestelijker cadeau. Het zijn die extra bijverkopen die uw omzet genereren; de cadeaus van Miko hebben een hoge marge, dus geven u een hoge omzet.

De producten van Miko kunt u op drie manieren inzetten om u omzet te verhogen. Ten eerste heeft Miko leuke, persoonlijke verpakkingen voor drankflessen. Ten tweede kunt u met behulp van onze producten een leuk cadeaupakket samenstellen. Bijvoorbeeld met behulp van een bierpul of flesopener kunt u een leuk bierpakket samenstellen met waar op staat: ‘Gefeliciteerd (50 jaar)’. Tot slot zijn de Miko producten an sich natuurlijk een aanvulling op uw bestaande assortiment. Zij zorgen ervoor dat u simpelweg voor iedere gelegenheid een geschikt cadeauartikel heeft.

U heeft een keuze uit meer dan 100 productcollecties en ruim 6.000 artikelen. Deze producten bieden we u aan in verschillende presentatiemogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen  en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikt product en presentatievorm voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast geven we persoonlijk advies over de producten en presentatievormen die ook passend zijn voor uw slijterij.

Klant worden