Slijterij

Groothandel Slijterij Branche | Miko Products | Uw cadeau groothandel

Ook in de slijterij branche mogen cadeau artikelen niet ontbreken. Met de producten van Miko Products maakt u de geschenken in uw winkel nog persoonlijker. U kunt hierbij denken aan een in folie verpakte drankfles, met daaraan een houten hartje met daarop de tekst ‘Beste Vader’. Hiermee maakt u het cadeau voor uw klant nog feestelijker en persoonlijker. Juist die bijverkopen kunnen extra omzet voor uw slijterij genereren; de cadeaus van Miko hebben een hoge marge, dus geven u een hoge omzet.

De producten van Miko kunt u op drie manieren inzetten om u omzet te verhogen. Ten eerste heeft Miko leuke, persoonlijke verpakkingen voor drankflessen. Ten tweede kunt u met behulp van onze producten een leuk cadeaupakket samenstellen. Bijvoorbeeld met behulp van een bierpul of flesopener kunt u een leuk bierpakket samenstellen met waar op staat: ‘Gefeliciteerd (50 jaar)’. Tot slot zijn de Miko producten an sich natuurlijk een aanvulling op uw bestaande assortiment. Zij zorgen ervoor dat u simpelweg voor iedere gelegenheid een geschikt cadeauartikel heeft.

U heeft een keuze uit meer dan 100 productcollecties en ruim 6.000 artikelen. Deze producten bieden we u aan in verschillende presentatiemogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen  en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikt product en presentatievorm voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast geven we persoonlijk advies over de producten en presentatievormen die ook passend zijn voor uw slijterij.

Klant worden