Speelgoedwinkel

Speelgoed branche | Miko Products | Uw cadeau groothandel

Met Miko cadeauartikelen in uw speelgoedwinkel kunt u uw doelgroep uitbreiden. In uw winkel heeft u zeer goede kansen om het bestaande winkelend publiek te verleiden tot extra cadeau aankopen voor een volwassene.  Waarom zou een dochter niet iets liefs willen kopen voor moeder(dag)? Of een moeder een aardigheidje voor haar beste vriendin of zus? De persoonlijke Nederlandse teksten op de Miko cadeauartikelen activeren de consument iets te kopen. Natuurlijk heeft Miko ook onderscheidende artikelen te bieden voor kinderen, denk bijvoorbeeld aan collecties met naamproducten en/of kronieken. 

Voor ieder winkelconcept heeft Miko cadeauartikelen die passen binnen de speelgoedwinkel. U heeft een keuze uit meer dan 100 product collecties en ruim 6000 cadeauartikelen. Deze producten bieden we u aan in verschillende presentatiemogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen  en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikt product en presentatievorm voor uw speelgoedwinkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast geven we persoonlijk advies over de producten en presentatievormen die ook passend zijn voor uw speelgoedwinkel.

Klant worden