Tabakgemak

Tabakgemak branche | Miko Products | Uw cadeau groothandel

De cadeaus van Miko verleiden uw winkelend publiek tot extra aankopen met behulp van persoonlijke impulsartikelen. Met de ruimte van een A4tje kunt u al honderden euro’s extra marge behalen. De gemiddelde tabak- en gemakswinkel heeft een goede inloop van winkelend publiek, echter komen ze vaak voor service artikelen met een lage marge. Door producten van Miko toe te voegen aan uw assortiment is het toch mogelijk die extra marge, en dus extra omzet, binnen te halen.

Miko Products BV levert vele honderden winkeliers in de tabak gemak branche en daarmee is tabak gemak één van de meest succesvolle branches voor de afzet van onze cadeauartikelen. Tot deze honderden winkeliers behoren zowel vele bekende Retailketens als zelfstandigen.

Voor ieder winkelconcept heeft Miko cadeau artikelen die passen binnen een tabak gemak winkel. Wij bieden u de keuze uit meer dan 100 product collecties, ruim 6.000 artikelen en vele verschillende presentatie mogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer)displays, complete wand inrichtingen  en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een geschikte product-  en presentatievorm voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor u klaar met een persoonlijk advies over de beste opties voor uw tabak-gemakszaak.

Klant worden