Tuincentra & Bloemisten

Tuincentra & Bloemisten | Miko Products | Uw cadeau groothandel

Als winkelier weet u als geen ander; de consument die uw tuincentrum bezoekt staat open voor impulsaankopen. En deze impulsverkopen zorgen voor een groot deel van uw extra omzet. De cadeauartikelen van Miko, met een hoge marge, kunnen een waardevolle aanvulling op uw cadeauassortiment zijn. De producten van Miko dragen een persoonlijke, Nederlandse tekst en zijn verkrijgbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Met een keus uit meer dan 100 verschillende collecties en ruim 6.000 artikelen kunnen wij gegarandeerd een passende aanvulling zijn op uw assortiment.

Miko heeft altijd een geschikte cadeaucollectie die past binnen uw winkelconcept. Wij bieden u vele verschillende presentatie mogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer) displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een product- en presentatievorm met een eenvoudig reordersysteem voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast staan we altijd voor u klaar met een persoonlijk advies over de beste opties voor uw tuincentrum!

Klant worden