Ziekenhuiswinkel

Groothandel voor ziekenhuiswinkels | 5000+ artikelen

Elke vierkante meter van uw winkel moet rendabiliteit opleveren en Miko Products is alweer 40 jaar de nummer één partner in het aanleveren van succesvolle cadeau assortimenten bij zowel zelfstandige als ketens in uw branche. De ontwerpafdeling van Miko is elke dag intensief aan het werk om de keuze voor u verrijkend te maken qua product- en tekstkeuze. Uit ervaring kan Miko u namelijk garanderen dat bezoekers van uw winkel worden verleid door cadeaus met persoonlijke teksten. Daarnaast bespaart u winkelruimte  met ons aanbod van kleine, compacte cadeaus en levert het u extra omzet per winkeloppervlakte!

Miko heeft altijd een geschikte cadeaucollectie die passen binnen uw winkelconcept. Wij bieden u de keuze uit meer dan 100 cadeaucollecties en vele verschillende presentatie mogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer) displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een product- en presentatievorm met een eenvoudig reordersysteem voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor u klaar met een persoonlijk advies over de beste opties voor uw winkel!

Klant worden