Zoetwaren

Groothandel snoepverpakkingen voor zoetwaren

Een plastic zak gevuld met snoep is praktisch en lekker, maar de persoonlijke boodschap om het als cadeau te geven ontbreekt. En dat is nou net de meerwaarde die u als winkelier wilt bieden en terug wilt zien als extra omzet door de hoge marge die geldt op de cadeauartikelen van Miko Products. Cadeauartikelen in de breedste zin van het woord, zoals ludieke snoepverpakkingen, leuke artikelen om pakketten mee samen te stellen en uiteraard kleine geschenken voor extra bijverkoop. Met een ruime keuze uit ruim 6000 artikelen en elk jaar minimaal acht nieuwe collecties verkoopt u voor elke gelegenheid het gehele jaar door!

Miko heeft altijd een geschikte cadeaucollectie die passen binnen uw winkelconcept. Wij bieden u de keuze uit meer dan 100 cadeaucollecties en vele verschillende presentatie mogelijkheden waaronder: kleine counterboxen, gratis (vloer) displays, complete wand inrichtingen en luxe cadeaukasten. Zo is er altijd een product- en presentatievorm met een eenvoudig reordersysteem voor uw winkel.

Bij Miko maken we cadeauartikelen die geschikt zijn voor elke winkel. Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor u klaar met een persoonlijk advies over de beste opties voor uw zoetwarenwinkel!

Klant worden