Verstuurbare button cadeau

Shit button

Bekijk deze collectie in de webshop

“Oh haha, kijk nou! Dat is grappig!!”
“Oh! Deze is écht vet-leuk! Deze ga ik opsturen!”
“Nee joh!! Dit is echt de Shit!!”

Dit waren slechts enkele van de reacties toen wij deze collectie tijdens onze productie test voorlegden aan ons testpanel binnen Miko. De jeugd kon niet anders dan wijzen en lachen om deze collectie. Ja, het is een andere collectie dan u van ons gewend bent, maar soms moeten ook wij uit onze comfortzone nietwaar?

Grappige teksten omhangen deden we heel succesvol met de sjerpen. Hilarische teksten opspelden doen we nu met deze Shit-button. Durft u het aan?

Bestel deze fun collectie nu in de webshop

Origineel cadeau idee

Uw wenskaarten groothandel heeft weer een unieke en originele fun collectie voor u klaar staan. Een cadeau voor tieners, twintigers en alle andere leeftijden met humor: de “shit button”!

Deze grappige opspeldbare button op een wenskaart is een geweldige toevoeging aan uw cadeau assortiment. Deze button tovert niet alleen een glimlach op de gezichten van uw klanten, maar het zal zéker zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Een ideaal cadeau voor verjaardagen, geslaagd of gewoon voor de aanstaande oma of opa. Bestel nu in onze cadeau groothandel en voeg wat extra humor toe aan uw assortiment.

Een cadeautje met lef

Holy shit… wat kunnen we verder nog zeggen van deze cadeaucollectie. Zoals u gewend bent van uw groothandel originele cadeau artikelen hebben we ook nu weer complimenten toegevoegd aan elk product. Al is het in deze cadeaucollectie wel met een kleine kwinkslag.

Een kleine samenvatting van de buttons die u in deze display kunt vinden:

Wat technische eigenschappen op een rij:

  • Button is 9 cm doorsnede
  • Kaart heeft formaat van 11 x 17 cm
  • Totaal gewicht is 40 gram, dus 2 postzegels

Wenskaart incl. kosteloze winkelpresentatie

Een wenskaart hoort en past bij uw wenskaarten groothandel eigenlijk maar in 1 display. Een praktische cadeaumolen met 56 bakjes, zodat u het maximale uit uw winkeloppervlak kunt halen.

Met onze prachtige luxueuze 17×17 displays in de winkels, werd het tijd om de wenskaartenmolen bijpassend te maken. We hebben deze display dus nu ook voorzien van een houten voet. Zo past deze molen nóg beter bij uw andere cadeaucollecties.

Een overzicht van de displaydetails:

  • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
  • Formaat display: 200 cm hoogte
  • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
  • 336 Producten in een complete display
  • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
  • Display wordt in bruikleen aangeboden
  • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Een andere collectie in deze zelfde display is onze Feestelijke Taartkaarsje collectie.

Miko, cadeaugroothandel voor u

Wij van Miko zijn een cadeaugroothandel met jarenlange ervaring in het verkopen van originele, unieke cadeauartikelen. De winkelverkoopprijzen van onze artikelen variëren van € 2,50 tot € 9,95. Mét een hoge marge tussen de 45% en 65% voor u als klant.

Ons assortiment cadeauartikelen bestaat uit een breed scala aan producten. Van wenskaarten tot kaarsen en van mokken tot sieraden. Van feestartikelen tot wanddecoraties. Onze producten zijn zowel grappig als complimenteus. Jaarlijks introduceren we tot wel 10 nieuwe collecties, dus u kunt altijd wel iets nieuws aanbieden aan uw klanten. En… met ruim 5.000 artikelen op voorraad: altijd snel geleverd.

Elk Miko-cadeau draagt een persoonlijk compliment. In sommige cadeaucollecties juist met een grappige kwinkslag, andere juist met een langere emotionele tekst. Zo is er bij Miko voor ieder wat wils te vinden. Voor elke gelegenheid. Maar altijd voor een kleine prijs.

Voor de speciale gelegenheden zoals onder andere Moederdag, Vaderdag en Valentijn bieden wij onze klanten speciaal geselecteerde cadeauartikelen. Graag helpen wij u natuurlijk met uw zoektocht naar een geschikt cadeau voor uw winkel. Onze collega’s van de binnendienst, Mark en Ricardo, staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.