Leuke stressbal

Cadeaukaarthouder

Cadeaukaarten en geld zijn verreweg de meest gegeven cadeaus. Echter voelt dit vaak wel als een onpersoonlijk cadeau. De Cadeaukaarthouder van Miko Products maakt nu van elke cadeaukaart, kras- of staatslot of briefgeld een nòg leuker en persoonlijker cadeau. Een grappige, originele manier om uw kassa aanslag op de cadeaukaart te verhogen én uw klant blijer te maken.

Kaartjes met een mooie boodschap

Cadeaukaarthouder

De collectie van de Cadeaukaarthouder bestaat uit 38 verschillende teksten, waarvan 12 teksten per 2 stuks en 26 teksten per 4 stuks in de display zijn verwerkt. De cadeaukaarthouder is een soft pvc bal, met daarin een inkeping om de cadeaupas eenvoudig in te klemmen. De houder is daarnaast ook nog te gebruiken als stressbal. De Cadeaukaarthouder is verkrijgbaar in twee designs: smiley en hartjes. Deze bal zit stevig in een kartonnen kaart geklemd waarop de persoonlijke tekst staat weergegeven. Op de achterzijde van de kaart is een mogelijkheid gemaakt om een extra persoonlijke noot toe te voegen. De kaart is bedrukt in 4 opvallende kleuren, te weten blauw, groen, roze en paars. De stressbal heeft een diameter van 6 cm, de kartonnen kaart meet 8,4 cm x 15 cm.

De display

Cadeaukaarthouder

De Cadeaukaarthouder collectie wordt gepresenteerd in een praktische, metalen display. Deze display heeft een hoogte afmeting van 172 cm en een diameter van 48 cm. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Onze nieuwe Cadeaukaarthouder cadeau collectie is het ideale cadeau om te geven wanneer iemand niet weet wat hij of zijn als cadeau moet vragen. Met dit mooie feestartikel is het geven van bijvoorbeeld een cadeaubon of een lot voor leuker om te geven. Het gekleurde kaartje met een mooie boodschap maakt het geheel helemaal af!