Duurzame cadeauverpakking

Wijntas

Bekijk deze collectie in de webshop

Eén van de meest gegeven cadeaus is toch wel een fles wijn (of andersoortige drank). Het is een mooi eindejaarsgeschenk, maar zeker ook met verjaardagen en andere gelegenheden gooit dit cadeau hoge ogen.

Een unieke drankverpakking als cadeauverpakking is dan ook een product wat niet mag missen in het cadeau assortiment van Miko, uw cadeau groothandel.

Chique drankverpakking

Alcoholische dranken zoals bijvoorbeeld wijn en rum worden nog altijd het meest gegeven als cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een bedankje of andere feestelijke gelegenheden. Een originele cadeauverpakking kan hierbij uiteraard niet ontbreken en zorgt ook nog eens voor een extra kassa aanslag.

Met deze wijntas biedt uw groothandel in cadeau en cadeauverpakking een chique, vilten drankverpakking die bijna elke fles drank nòg unieker en persoonlijker maakt.

Persoonlijke cadeauverpakking

Een cadeau wordt pas een echt persoonlijk cadeau met een persoonlijke boodschap. Dat weet uw cadeau groothandel als geen ander.

Voor deze speciale collectie cadeauverpakkingen hebben we de toptitels van de slijterijen gebundeld in één collectie. Zo is er een cadeauverpakking voor de jarige, maar natuurlijk ook voor die lieve Valentijn.

Een klein overzicht van de eigenschappen van deze collectie op een rij:
Complete collectie bestaat uit 8 verschillende teksten
• Teksten zijn per 12 stuks verpakt
• Gemaakt van stevig vilt
• Trendy lichtgrijze kleur
• Teksten zijn gelaserd in het vilt, dus duidelijk leesbaar
• Formaat: 42 cm hoog en 15,7 cm
• Handig handvat en dus eenvoudig te dragen als tas

Compacte toonbank-presentatie

Net als voor al onze cadeau collecties hebben wij, als uw cadeau groothandel, ook voor deze collectie een bijpassende winkelpresentatie gemaakt. Om deze originele drankverpakking eenvoudig en effectief te kunnen presenteren op de toonbank, hebben we een speciale houten showdisplay ontwikkeld.

Deze compacte showdisplay biedt ruimte om op een eenvoudige manier één wijnzak incl. fles te presenteren. Alle verkrijgbare titels van de collectie staan duidelijk afgebeeld op de header van deze display, waardoor uw klant eenvoudig en snel een keuze kan maken.

Een korte samenvatting van de eigenschappen van deze showdisplay:
Collectie wordt geleverd incl. showdisplay
• Effectieve product presentatie
• Bedoeld om cadeauverpakking incl. fles te tonen
• Geleverd zonder fles
• Formaat display: 57 x 18,5 x 17,5 cm
• Beschikbare titels overzichtelijk afgebeeld op showdisplay
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij denken graag met u mee

Twijfelt u wellicht of dit product wel het juiste artikel is voor uw cadeau assortiment? Neemt u dan gerust een kijkje in onze webshop.

Kijk bijvoorbeeld naar onze luxe wijn- waterglazen of de stoere bierpullen in onze Legend collectie. Maar ook onze borrelplankjes zijn een goede aanvulling voor uw slijterij, supermarkt of wijnwinkel.

Nog altijd niet helemaal overtuigd welk product het beste bij u past? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare groothandel in cadeau, met jarenlange ervaring, dan bent u bij Miko aan het juiste adres. Wij leveren namelijk niet alleen originele en unieke cadeau artikelen, maar wij bieden onze klanten ook kosteloos de bijbehorende winkelpresentatie.

Ook staan wij voor, tijdens en na de bestelling voor u klaar als u vragen, advies of hulp nodig heeft. Een succesvolle cadeau groothandel ben je namelijk niet alleen en onze service stopt niet bij de levering.