Charms for You

Wilt u naast uw huidige assortiment meer persoonlijke cadeaus aanbieden in uw winkel om uw omzet te vergroten? Dan is de collectie “Charms for You” het juiste product voor uw winkel.

€ 391,- compleet conceptUw voordeel!

• Speciaal impulscadeau
• Meer dan 50% winstmarge
• Extra omzet van € 300,- per maand!*
• Kosteloze en compacte display
• Gratis verzending

Ik bestel directBel mij terugDe Charms for you zijn vrolijke bedeltjes die met liefdevolle teksten en initialen zijn ontworpen in een hartje, een engeltje, een boeddha, een rondje en een jongen en meisje variant. Kortom; een aantrekkelijk impulsartikel voor een brede doelgroep. De bedeltjes zijn door middel van een oogje eenvoudig te bevestigen aan een sleutelhanger, armband en ketting en zijn daardoor erg leuk om te dragen. De bedeltjes zijn daarnaast erg leuk om te combineren en worden vaak in veelvoud verkocht. 

De houten, draaibare counterdisplay is speciaal ontworpen voor op uw toonbank. Terwijl u de gekochte producten inpakt stimuleert de counterdisplay uw klant tot een extra aankoop. Daarnaast zorgt het complete aanbod van de Charms for you ervoor dat er voor iedere gelegenheid wel een cadeautje in de display te vinden is.

Wilt u meer informatie over deze collectie? Bekijk dan hier de hele collectie van Charms for You.

Meer over Miko

Met ruim 40 jaar ervaring in deze branche, is Miko Products dé leverancier voor cadeau artikelen. Met ons assortiment van meer dan 5000 artikelen en jaarlijkse introducties van minimaal 8 nieuwe collecties, is er een scala aan collecties voor iedere branche. Doordat de markt zich snel ontwikkelt, creëert ons professionele ontwerpteam cadeaus die passen bij de huidige trends. Met marges van meer dan 50% op de verkooprijs, kunt u uw rendement al snel verhogen. Ook biedt Miko Products u kosteloos compacte en praktische displays aan om de artikelen in te presenteren. Door de vele presentatiemogelijkheden van onze collecties, kunt u elke vierkante meter van uw winkel optimaal benutten!