Persoonlijke teksten

Charms for you

Al eeuwenlang dragen mensen bedeltjes als een herinnering aan bijzondere gebeurtenissen en aan mensen die speciaal voor hen zijn. Onze Charms for you cadeau collectie bestaat uit vrolijke bedeltjes met liefdevolle teksten die uw winkelend publiek zowel als sleutelhanger, armband en ketting kan dragen. Met een winkeloppervlakte van een half A4-tje biedt deze houten counterdisplay voor elke gelegenheid een leuk cadeau!

Initialen

Charms for you

De Charms for you collectie bestaat uit 44 complimenteuze teksten en 52 initialen. De teksten zijn ontworpen in een hartje, een engeltje, een boeddha en een rondje. De initialen bestaan uit een jongen en meisje variant. De charms zijn door middel van een oogje te bevestigen aan een sleutelhanger, een ketting en een armband. De initiaal bedeltjes meten 30 x 17mm en de tekst bedeltjes 24 x 24 mm. De bedeltjes zijn gemaakt van een gegalvaniseerde messing en zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij.

Charm for you display

Counterdisplay

Charms for you

De Charms for you collectie wordt compleet gepresenteerd in een houten, draaibare counterdisplay. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 41 cm en is 13 cm breed en diep.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Onze Charms for you cadeau collectie bevat leuke bedeltjes in allerlei vormen en maten. Ook staat er op ieder bedeltje een mooie en emotionele spreuk, waardoor het bedeltje voor de ontvanger nog persoonlijker is. Door de kleine draaidisplay is deze cadeau collectie ook ideaal voor op uw balie waardoor u snel extra verkoop genereert.

Benieuwd naar alle Charms? Bezoek dan eens onze webshop.