Naambord

Naambord

Door de jaren heen hebben onze Naambordjes bewezen een bestseller te zijn, met het blanco naamnummerbordje als meest verkochte item. Naambord is een collectie waarmee de meest leuke en originele combinaties ontstaan en uitermate geschikt is om iemand een plezier mee te doen. Alle denkbare namen zijn mogelijk in een compacte counterbox.

Het Naambord is zowel als kentekenplaat en straatnaambord verkrijgbaar. Hieraan is een vijftal stickers toegevoegd, zodat elke naamcombinatie mogelijk is. Daarnaast bestaat de collectie van het Naambord uit 10 verschillende titels die het product voorziet van een extra funfactor. Naambordjes zijn tevens voorzien van een zuignap waardoor ze gemakkelijk op het raam of een deur geplakt kunnen worden. De zuignappen kunnen worden omgedraaid waardoor ze zowel op het raam als achter het raam bevestigd kunnen worden. Het product is gemaakt van tin, is 27 cm breed en 6,6 cm hoog en zit ter bescherming verpakt in een polybag.

Als Cadeaugroothandel hebben we nog meer collecties met namen o.a.: Naamcollectebus, Naammokken, Naamveters en Naamkaarten.