Naamcollectebus

Naamcollectebus

De Naamcollectebus wordt gepresenteerd in een kleine, compacte counterbox met daarin 6 blanco collectebussen. Aan deze counterbox is een speciale stickerbox toegevoegd met 240 (per 2 stuks verpakt) namen en 20 (per 2 stuks verpakt) algemene titels. Een duidelijk tabbladen-systeem maakt het zoeken naar deze namen erg gemakkelijk. De stickerbox kan achter de kassa worden gehouden om zodoende voor de consument in een mum van tijd een persoonlijk cadeau te maken. De stickerbox is 13 cm breed, 15,6 cm hoog en 12,8 cm diep. De stickers zelf zijn 13,4 cm breed en 11,5 cm hoog.

Op de kopkaart van de counterbox staat het systeem stapswijs uitgelegd, zodat het voor de consument helder is wat de bedoeling is van deze blanco collectebussen. In de counterbox is tevens een kaart toegevoegd met daarop alle verkrijgbare namen en titels, zodat de consument eenvoudig kan kijken of zijn of haar naam verkrijgbaar is. De counterbox is 20 cm breed, 18 cm hoog (zonder kopkaart) en 27,5 cm diep. De kopkaart is 19,4 cm breed en 22 cm hoog.

De Naamcollectebus is gemaakt van blik, heeft een authentieke vorm en is groen van kleur. De deksel zit vastgemaakt met een originele loden verzegeling met aan de bovenkant de geldgleuf. Om het collecte geluid te produceren is een muntje in de collectebus gedaan. De Naamcollectebus is 18 cm hoog en 10,5 cm breed.

Als Cadeaugroothandel hebben we nog meer collecties met namen o.a.: Naambord, Naammokken, Naamveters en Naamkaarten.