3D Taart

3D Taart

3D Taart is een unieke XXL 3D kaart die eenvoudig is om te bouwen tot een feestelijke taart. Speciaal voor meerdere gelegenheden en verrassend voor de dagelijkse klanten die uw winkel bezoeken. De zeer opvallende XXL 3D kaart onderscheidt zich nadrukkelijk van het huidige kaartassortiment en is daardoor een absolute toevoeging voor uw winkel!

De collectie van 3D taart bestaat uit 16 verschillende teksten waarbij de kaart een uniforme uitstraling heeft. Verschillende, vrolijke kleuren zijn verwerkt in de voorkant van de kaart en aan de binnenkant is er, zoals gebruikelijk, meer dan genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

De kaart is gemaakt van stevig karton en is 49 cm hoog en 35 cm breed. Als de taart in elkaar gezet is, heeft de taart een hoogte van 24 cm en diameter van 22 cm. Door de bijgevoegde donkergele envelop is de kaart te versturen. De taart kan eenvoudig zonder lijm in elkaar worden gezet. De stappen om de taart in elkaar te zetten staan duidelijk op de kaart vermeld. Deze feestelijke collectie is bij cadeaugroothandel Miko Products in te bestellen.