Be Happy

Be Happy

Een kleurrijke en vrolijke verschijning met een persoonlijke boodschap, dat is onze Be Happy. Deze tas – en sleutelhanger is door zijn herkenbare uiterlijk erg leuk om cadeau te doen of om zelf in gebruik te nemen. Be Happy om altijd en overal bij je te hebben.

De collectie van Be Happy bestaat uit 34 verschillende titels, waarbij 6 populaire titels dubbel in display zijn verwerkt. De titels ‘Liefste Moeder’, ‘Ik hou van jou’ en ‘Friends forever’ zijn goed te combineren met titels als ‘Follow Your Dreams’ en ‘Dreams Can Come True’.

Be Happy wordt daarnaast gepresenteerd in 6 designs en 5 kleuren, te weten in het: Roze, Groen, Paars, Roze-Geel en Blauw

Het product is gemaakt van soft pvc en is daardoor zeer flexibel. Het ringetje maakt het mogelijk om Be Happy vast te koppelen aan een sleutelbos, de clip zorgt voor de koppeling aan een tas. Daarnaast bevat Be Happy een lintje en zit het vast aan een kartonnen achterkaart. Het product kent een diameter van 5 cm, de kartonnen achterkaart meet 7 cm bij 14 cm.