Name Charm
Name Charm
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Name Charm

Ontwerp je eigen uniek sieraad met de Name Charm van Miko Products. Het concept bestaat uit 2 onderdelen: een mooie luxe display met armbanden, sleutelhangers met de meest voorkomende namen en titels en een counterbox met de mogelijkheid om zelf je sieraad samen te stellen.

Het materiaal wat is gebruikt voor het vervaardigen van de armbanden, kettingen, oorbellen sleutelhangers en letters is messing met een zink legering. Alle producten zijn nikkelvrij, cadmiumvrij en loodvrij.

Counterbox

De Name Charm collectie wordt gepresenteerd in een luxe ontworpen counterbox met een lederen bekleding. Deze counterbox heeft een verhoging, waardoor er extra ruimte voor de presentatie wordt gecreëerd. Ook is er in de counterbox een extra vak gemaakt voor de verschillende soorten sieraden en cadeauverpakkingen. Tevens is er een presenteerhals meegeleverd evenals twee verzamelschaaltjes waarin de consument de Name Charms zelf kan samenstellen en makkelijk kan afrekenen bij de kassa.

Display

De Name Charm collectie wordt compleet gepresenteerd in een praktische, metalen display. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 177 cm en een diameter van 48 cm. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.