Geloof, Hoop en Liefde

Geloof, Hoop en Liefde

Geloof, Hoop en Liefde is een stijlvolle collectie waarin inspirerende en krachtige teksten worden versterkt door kleurrijke en vrolijke decoraties.

De collectie bestaat uit twee verschillende soorten producten; een keramiek hartvormige tegel en een houten bordje. Het houten bordje is verkrijgbaar in 12 verschillende designs gecombineerd met inspirerende teksten. De tekst op het houten bordje varieert van een korte, lieve quote tot een langere persoonlijke boodschap. Het product is dus gemaakt van hout en meet 15 bij 15 cm en is 0,8 cm dik. Aan de bovenzijde van het product is een touwtje bevestigd waardoor het bordje overal is op te hangen.
De hartvormige tegel is verkrijgbaar in 12 verschillende designs en is een bijzondere combinatie van fotografie en tekst. De tekst op de hartvormige tegel is eveneens inspirerend en liefdevol. Het product is gemaakt van keramiek en meet 15 bij 15 cm. Aan de bovenzijde van het product is een touwtje bevestigd waardoor het hartje overal is op te hangen.

We hebben als Cadeaugroothandel ook andere collecties met deze hartjes zoals de basis collectie "hartje voor jou" en "vrienden voor het leven" maar ook pakketten voor de speciale events: Moederdag, Vaderdag, Einde Schooljaar en Valentijn