Stralend Lichtje

Stralend Lichtje

Kaarsen behoren tot de meest gegeven cadeaus, het kan dus niet ontbreken in een cadeau assortiment van een Cadeaugroothandel. Daarom hebben we het Stralend Lichtje ontwikkeld. De gestanste elementen geven het een origineel en speels uiterlijk maar heeft ook een mooi effect wanneer het kaarsje brand.

Uiteraard kan de lieve en persoonlijke boodschap niet ontbreken. Het leuke is dat er met twee of meer kaarsen een langere persoonlijke boodschap gecreëerd kan worden. Bijvoorbeeld, één kaarsje moeder en één ik hou van je maakt de volgende tekst: Je bent de liefste moeder van de hele wereld, ik hou van jou met heel mijn hart. Er zijn eindeloze combinatie mogelijk. Om de consument dit te laten zien staan teksten die bij elkaar passen al naast elkaar in de display. Zo worden er direct enkele suggestie gegeven.

Het stralend lichtje is een waxinelichthouder inclusief waxinelichtje. De volgende gestanste elementen zijn verwerkt op de verschilde kaarsjes: hartjes, bloemen, vlinders, klavertjevier en engelenvleugels.

Het geheel is verpakt in een mooi pvc cadeaudoosje. Het product zelf is 6,5 cm hoog, en heeft een diameter van 4,5 cm. In een complete display zitten in totaal 36 verschillende teksten.