Gezondheids Edelstenen

Gezondheids Edelsteen

Aan vele edelstenen worden al eeuwenlang een grote verscheidenheid aan geneeskrachtige werkingen toegeschreven. Daarom hebben we de Gezondheidsedelsteen* speciaal ontworpen om zowel los, aan een sleutelhanger of als sieraad te dragen. De edelsteen heeft een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar voor meerdere gezondheidsredenen. Daarnaast is de edelsteen als uitneembare sleutelhanger en ketting verwerkt in een mooie verpakking. Dit maakt het product erg leuk om als cadeau te geven!

Counterbox

De collectie van Gezondheidsedelsteen wordt enerzijds gepresenteerd in een luxe counterbox. Deze collectie bestaat uit 40 verschillende designs, waarbij 10 verschillende soorten edelstenen zijn onderverdeeld in 4 vormen; een kraal, een druppel, een hartje en een eenvoudige steen. Elke vorm is speciaal gemaakt om te bevestigen aan een sleutelhanger, armband en ketting en is daardoor ideaal om overal te dragen. Daarnaast zijn er luxe cadeaudoosjes en zakjes aan de counterbox toegevoegd om de edelsteen te bewaren of om cadeau in te geven. Een klein boekje met daarin uitgebreide informatie over de verschillende soorten Gezondheidsedelstenen maakt de counterbox compleet. Elke edelsteen is een natuurlijk product, die verspreid over de wereld zijn oorsprong kent en een eigen unieke kleur en patroon heeft. De afmetingen van de 4 verschillende vormen liggen verspreid tussen de 1 en 3 cm.

Display

De 10 verschillende Gezondheidsedelstenen zijn ook als sleutelhanger en ketting verkrijgbaar in verpakking. Deze collectie bestaat uit 56 verschillende titels, in 5 verschillende designs. Elke verpakking is voorzien van uitgebreide informatie over de betreffende Gezondheids Edelsteen.
De verpakking is 17 cm hoog en 11,5 cm breed. De voorkant van de verpakking is voorzien van een Gezondheidsedelsteen ketting of sleutelhanger en een liefdevolle, complimenteuze tekst. Op de achterzijde van de verpakking is de complete uitleg van de edelsteen te vinden. De sleutelhanger en ketting zijn dus uitneembaar en kunnen hierdoor, indien gewenst, apart van de verpakking bewaard en gedragen worden. Deze collectie is te bestellen bij ons; Miko Products uw Cadeaugroothandel.