Marmeren Gelukshart

Marmeren Gelukshart

Dit kleine geluksgeschenk is erg gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen, of het nu aan een ketting of sleutelhanger is. Een luxe zakje en doosje maken het Marmeren Gelukshart een compleet cadeau om een vriend, familielid of collega mee te verrassen.

De collectie bestaat uit 19 verschillende titels en is verkrijgbaar in twee verschillende designs: een hartje met en zonder oog. Het hartje met oog is gemaakt om bevestigd te worden aan de ketting en sleutelhanger en kan daarnaast bewaard worden in het luxe zakje en kadodoosje. Het hartje is gemaakt van 100% marmer en daarom heeft elk hartje een eigen unieke kleur. Het hartje meet een diameter van 4 cm. De bijgevoegde sleutelhangers en kettingen zijn ter bescherming verpakt in een polybag met een karton binnenin. Deze producten hebben een afmeting van 5 cm lang en 5,5 cm breed.

Tevens hebben we als Cadeaugroothandel ook de "Gelukshart Giftcard" ontworpen. De Giftcard is 17 cm hoog en 11,5 cm breed en is daarmee met de bijgevoegde envelop eenvoudig per post op te sturen. De voorkant van de kaart is voorzien van de Gelukshart sleutelhanger (diameter 4 cm) die is omgeven door liefdevolle en inspirerende teksten. Tevens is er aan de binnenkant van de kaart genoeg ruimte om een eigen tekst te schrijven.