Vrolijke Bamboe Keukenset

Vrolijke Bamboe Keukenset

Koken is tegenwoordig populairder dan ooit en men kiest er ook steeds meer voor om zelf heerlijke gerechten te maken en deze samen te nuttigen met vrienden en familie. Hierdoor wordt koken vaak geassocieerd met gezelligheid en ontspanning en speciaal hiervoor heeft Miko Products de Vrolijke Bamboe Keukenset ontworpen. De complete collectie van de Keukenset wordt gepresenteerd in een moderne, houten display.

De Vrolijke Bamboe Keukenset bestaat uit 20 verschillende titels, welke per 8 stuks in de display hangen. De set is een combinatie van een spatel met een gelaserde, complimenteuze tekst een vrolijke grote lepel in de vorm van een smiley. Zoals de naam al insinueert is deze set gemaakt van duurzaam bamboe. De lepel en de spatel zijn hitte- en vlekbestendig en beschadigen geen antiaanbaklaag of kwetsbare pannen. Ook nemen ze weinig vocht op en bevatten ze geen giftige stoffen. De set mag in de vaatwasser, maar het is aan te raden om ze met de hand af te wassen om ze langer mooi te houden.
Aangezien bamboe een 100% natuurproduct is, is iedere set uniek en kan kleurverschillen in hout en bedrukking geven. De Keukenset is met tie-wraps bevestigd aan een stevige kaart en meet 13 cm x 17,2 cm. De afmetingen van de spatel en lepel zijn 13 cm x 30 cm.

Wenst u de afbeeldingen van deze collectie te downloaden? Deze vindt u hier.