Originele Cadeaumok

Enjoy Mok

Bestel de Enjoy Mok nu in de webshop

Mokken behoren tot de meest populaire cadeau artikelen en vandaar dat het designteam van Miko wederom een zeer fraaie mok heeft ontworpen: de Enjoy mok!

Door het gebruik van zachte kleuren en handgeschilderde designs is de mok aantrekkelijk voor het breedst mogelijke publiek. Uiteraard wordt ook deze cadeaucollectie mooi gepresenteerd in de display.

Drinkgerei cadeau

De mokken of koffietassen die Miko, uw mokken groothandel u in deze collectie aanbiedt zijn geschikt voor elke gelegenheid. De liefdevolle tekst op zowel de voor- als binnenkant van de mok zorgt ervoor dat u echt een persoonlijk cadeau aan uw klanten kunt aanbieden.

Met de titels als collega, vriend en natuurlijk moeder, vader en oma is er voor iedereen wel een geschikt, maar vooral origineel cadeau te vinden in deze collectie.

Het kleurrijke, maar neutrale design maakt dat deze drinkbeker niet alleen een aantrekkelijk aanblik biedt in uw winkel, maar ook de ontvanger zal er niet snel op uitgekeken raken.

Een blijvend cadeau van uw vertrouwde cadeaugroothandel.

Bestseller mok

Een gebruiksvoorwerp is gegarandeerd een succes. De Enjoy Mok is hierop geen uitzondering.

Deze mok is door de vorm ook nog eens bijzonder prettig in gebruik. Wist u dat het team van Miko deze mokken zelf ook op kantoor gebruikt? Wilt u het met eigen ogen komen bekijken, maak dan een afspraak voor een showroombezoek en kom ook al onze andere cadeaucollecties bekijken.

Een kort overzicht van de eigenschappen van deze cadeaucollectie:

  • Complete collectie bestaat uit 32 verschillende teksten
  • Handgeschilderd design
  • Verpakt in een luxe halfopen cadeauverpakking

De technische en vooral praktische cadeaudetails:

  • Inhoud van de mok is 300ml
  • Formaat cadeauverpakking 13 x 9,2 x 9 cm
  • Vaatwasserbestendig

Al onze producten voldoen aan de huidige EU-wet- en regelgeving. Deze Enjoy Mok is geschikt voor voedselcontact.

Kosteloze winkelpresentatie

Elk cadeauartikel bij Miko wordt gemaakt of bedacht in een compleet displayconcept. Met onze jarenlange ervaring in de cadeauwereld weten we dat presentatie 80% van de verkoop is.

Ook de Enjoy Mok is daarom verkrijgbaar inclusief display. Ja, inclusief. Wij leveren de display kosteloos mee. Handig voor u, zodat u gemakkelijk andere Miko cadeaucollecties in dezelfde display kunt presenteren. Handig voor ons, omdat een display voor nóg hogere verkoop zorgt.

Voor de presentatie van deze mokken cadeaucollectie hebben we gekozen voor onze praktische vloerdisplay. In deze display zit een geïntegreerd nabestelsysteem, zodat het nabestellen ook nog eens heel eenvoudig wordt.

De details van deze display voor u op een rij:

De display wordt u, inclusief kopkaart en nabestelsysteem in bruikleen aangeboden. Nabestellen doet u eenvoudig via onze webshop, telefonisch of via uw vertegenwoordiger.

Juiste keuze voor cadeau

Met jaarlijks 10 nieuwe cadeaucollecties beseffen wij heel goed dat de keuze soms té reuze is bij uw cadeaugroothandel. Daarnaast zijn wij niet alleen mokken groothandel of drinkgerei groothandel, maar wij zijn ook uw kaarsengroothandel, sleutelhanger groothandel en decoratie groothandel.

Bij Miko kunt u voor meer dan maar 1 type cadeauartikel terecht. Dat is heel fijn natuurlijk, maar dat maakt de keus soms lastig. Graag helpen wij u hierbij.

Peter, Wouter, Marco, Lorraine of Tom komen graag bij u op locatie om met u de beste producten voor uw winkel te bespreken. Misschien heeft u plek voor displays, misschien ook niet. Ook voor losse producten kunt u natuurlijk terecht bij Miko.

Bel of mail ons voor advies. Of wordt klant en bestel direct in onze webshop.

Een aantal collecties die wij dezelfde display aanbieden zijn bijvoorbeeld:

Een aantal andere, bijzonder succesvolle cadeaucollecties in andere presentatiemolens: