Barbecue

Eet smakelijk

Men gaat steeds vaker samen met vrienden en familie gezellig koken en eten. Barbecueën, gourmetten, fonduen; iedereen is er dol op. Speciaal voor deze gezelligheid hebben wij de Eet smakelijk – BBQ en gourmet cadeau collectie ontworpen. Deze cadeau collectie bevat de leukste barbecue- en gourmetspatels, welke zijn voorzien van leuke en vrolijke teksten voor moeder, vader, opa, oma en nog veel meer. De complete collectie wordt gepresenteerd in een moderne, houten display.

Gourmet spatels

Eet smakelijk

De Eet Smakelijk cadeau collectie bestaat uit 24 titels barbecue spatels en 24 titels gourmet spatels. Per titel hangen er 6 stuks aan een haak. De barbecue spatels hebben een van bamboe gemaakte steel die is voorzien van stoere barbecue teksten, en een roestvrijstalen spatel. Om het geheel nog meer op te vrolijken, is de spatel voorzien van een smiley. Aan de onderkant van de steel is een lederen touwtje bevestigd, zodat de spatel ook aan de barbecue kan worden gehangen wanneer het niet wordt gebruikt. De afmetingen van de barbecue spatel zijn 36,5 cm x 7 cm. De gourmet spatel is volledig gemaakt van bamboe. De spatel is hitte- en vlekbestendig en beschadigt geen antiaanbaklaag of kwetsbare pannen. Omdat de spatel nauwelijks vocht opneemt is hij erg geschikt om mee te gourmetten of steengrillen. In de spateltjes zijn de vrolijke teksten gelaserd. De gourmet spateltjes hebben een afmeting van 4 cm x 13,5 cm.

Houten draaidisplay

Eet smakelijk

De Eet Smakelijk collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze, houten draaidisplay. Deze display heeft een hoogte afmeting van 200 cm en een diameter van 48 cm. Deze display wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant