Juf & Meester

Aan het einde van een schooljaar kijken heel veel kinderen en hun ouders terug op een onvergetelijk schooljaar. Het is dan hoogste tijd om de juf of meester even echt in het zonnetje te zetten. Alles wat zij toch dag in, dag uit doen: dat is toch allemaal niet niks.

Ook voor deze speciale periode in het jaar bent u natuurlijk op zoek naar unieke, speciale en bijzondere Einde Schooljaar cadeau artikelen voor in uw winkel. Of het nu een mooi wijn- waterglas uit de speciale Proost collectie is, of een lieve pen etui: alles kan met de producten van Miko. Uw Einde Schooljaar groothandel.

Thee pakket Juf-Meester

Uitgebreid assortiment

Wij hebben, als Einde Schooljaar cadeau groothandel, een uitgebreid assortiment met Juf/Meester gerelateerde cadeau producten. Maar we hebben ook speciale Einde Schooljaar-uitvoeringen gemaakt van onze topcollecties. Denk bijvoorbeeld aan de speciale edities van de theeglazen uit de Tijd voor Thee collectie.

Voor elke juf en meester hebben wij bij Miko wel een gepast cadeau artikel met een toepasselijke tekst. Van ‘Allerleukste Juf’ tot ‘In jouw klas is het altijd superleuk!’ of natuurlijk gewoon ‘Bedankt’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Einde Schooljaar assortiment.

Verwachtte beschikbaarheid Einde Schooljaar-theeglazen vanaf medio mei.

Einde Schooljaar Pakket Juf Meester Geslaagd Cadeau kado

Speciaal pakket

Speciaal voor Einde Schooljaar hebben we onze huidige toppers in een pakket samengesteld, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit Juf en Meester cadeau artikelen in huis haalt. Dit pakket kunt u nu bestellen in onze webshop, maar wel zolang de voorraad strekt. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op: +31 (0)30 308 0420.

Als grootste cadeau groothandel staan wij graag voor u klaar om het Einde Schooljaar-event tot een succesvol event te maken. U kunt altijd contact met uw vertegenwoordiger of ons kantoor opnemen om te zien wat de andere mogelijkheden zijn voor de Juf/Meester cadeaus in uw winkel.

Op onze webshop vindt u ons uitgebreide Einde Schooljaar assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Juf en Meester cadeaus. Naast Einde Schooljaar groothandel staan we natuurlijk ook voor u klaar als Moederdag cadeau groothandel en Valentijn cadeau groothandel.

Al onze cadeau concepten worden ontwikkeld als compleet display concept. Maar alle producten zijn uiteraard ook los te bestellen, zodat u ze eenvoudig  in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw winkel.