Juf of meester cadeautjes

Einde Schooljaar

Bekijk ons Einde Schooljaar assortiment

Een juf of een meester kunnen echt het verschil maken bij een kind. Niet alleen een meester of juf van de basisschool, maar ook de juf of meester die bijles geeft of de juf van de BSO. Stuk voor stuk kanjers in wat ze doen. Stuk voor stuk bijzonder.

Einde schooljaar is een mooie periode waarin uw klanten deze bijzondere mensen willen bedanken. Bedanken voor bijzondere momenten. Bedanken voor een bijzonder jaar.

Vult u op tijd uw cadeau assortiment aan?

Bedankt Juf & Meester cadeautjes

Tegen het einde van het schooljaar zijn veel van uw klanten op zoek naar originele kleine cadeautjes voor Juf en Meester. Een lief bedankje, een aardig complimentje.

Het is een korte periode in het jaar, maar wel eentje die zorgt voor een hoge omzet. Extra klanten over de vloer betekent ook extra verkoop. Als u de juiste producten in het schap hebt staan. Zorg er daarom voor dat uw cadeau assortiment tijdig aangevuld is met Juf cadeautjes en Meester cadeautjes.

We zetten een aantal van onze cadeau collecties met Juf, Meester en In deze klas- teksten op een rij:

Alle cadeau artikelen kunnen ook gewoon los (na) besteld worden.

Thee pakket Juf-Meester

Uitgebreid cadeau assortiment

Wij hebben, als Einde Schooljaar cadeau groothandel, een uitgebreid assortiment met Juf/Meester gerelateerde cadeau producten. Maar we hebben ook speciale Einde Schooljaar-uitvoeringen gemaakt van onze topcollecties. Denk bijvoorbeeld aan de speciale edities van de theeglazen uit de Tijd voor Thee collectie.

Voor elke juf en meester hebben wij bij Miko wel een gepast cadeau artikel met een toepasselijke tekst. Van ‘Allerleukste Juf’ tot ‘In jouw klas is het altijd superleuk!’ of natuurlijk gewoon ‘Bedankt’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Einde Schooljaar assortiment.

Speciaal pakket voor Einde Schooljaar

Speciaal voor Einde Schooljaar hebben we onze huidige cadeau toppers in een pakket samengesteld, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit Juf en Meester cadeau artikelen in huis haalt.

Om u een indruk te geven van de inhoud van pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2023. Neem contact op voor de verkrijgbaarheid en actuele prijs van het getoonde pakket. Let op: voor dit pakket geldt op=op.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Einde Schooljaar producten.

Originele cadeautjes van Miko

In onze webshop vindt u ons uitgebreide Einde Schooljaar assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Juf en Meester cadeaus. Wij staan natuurlijk ook voor u klaar als Moederdag cadeau groothandel, Vaderdag cadeau groothandel en Valentijn cadeau groothandel.

Al onze cadeau concepten worden door ons eigen creatieve team ontwikkeld en ontworpen. Dit betekent dat u, met de cadeau artikelen van Miko, écht originele cadeau artikelen in huis haalt. Wij doen ons uiterste best om u de best mogelijk kwaliteit te leveren voor de best mogelijke prijs.

Zaken doen met Miko betekent lage winkelverkoopprijzen en hoge marges voor u als winkelier. En niet alleen met de speciale events zoals Geslaagd, Einde Schooljaar en Valentijn. Maar het hele jaar door.

Al onze cadeau artikelen worden ontwikkeld en verkocht als display concept. Dit om te zorgen dat we zo veel mogelijk producten op een zo klein mogelijk winkeloppervlak kunnen aanbieden. Maar wij begrijpen heel goed dat het soms fijner is om producten gewoon los in het schap te hebben. Zeker met events zoals Einde Schooljaar. Juf cadeautjes en Meester cadeautjes. Ook dat kan bij ons. Wij zijn de cadeau leverancier die met u meedenkt.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij als cadeau groothandel nog meer voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ricardo en Mark kunnen al uw vragen beantwoorden.