Pen Etui

Einde Schooljaar

Aan het einde van het schooljaar kijken veel kinderen terug op een onvergetelijk schooljaar en willen dan hun juf en meester graag verrassen met een blijvend cadeau. Miko Products heeft als grootste cadeau groothandel van Nederland de leukste artikelen waarmee juffen en meesters in het zonnetje kunnen worden gezet. Zo is er de Pen Etui-collectie; blauw, roze of groene pennen met een vilten beschermhoes. Op deze hoes staan de leukste teksten om de juffen en meesters te kunnen verrassen. Voor de juf en meester een blijvende herinnering.

Vriendschapsarmband

Einde Schooljaar

Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke artikelen waarmee de juf en meester in het zonnetje gezet kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vriendschapsarmbandjes. Deze armbandjes met echte edelsteen kralen zijn bevestigd op een stevige kaart met daarop liefdevolle en warme complimenten. Kortom; het ideale cadeau artikel om de juf of meester te laten weten hoe erg ze worden gewaardeerd!

Meer voor

Einde Schooljaar

Het assortiment van Miko Products voor juf en meester cadeau artikelen bevat nog veel meer. Zo hebben wij als cadeau groothandel onder andere giftcards, feestelijke stropdassen en grappige sjerpen. Maar natuurlijk hebben wij ook de leukste cadeautjes voor Moederdag en geslaagd. Bekijk onze website voor alle cadeau artikelen of neem contact met ons op om te zien wat wij voor uw winkel kunnen betekenen voor geslaagd artikelen.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Zoekt u iets om te verkopen in uw winkel voor juffen en meesters? Bij ons vindt u de leukste cadeau artikelen voor juffen en meesters. Zo hebben wij diverse cadeautjes in het assortiment, waaronder schooltas snoepverpakkingen, pastelkleurige mokken en mooie theeglazen met vilten sleeve. Niet voor niets zijn wij al 40 jaar de grootste cadeau groothandel van Nederland.

Benieuwd naar wat wij nog meer in ons cadeau assortiment hebben voor juffen en meesters? Neem dan een kijkje op onze webshop.