Gemaakt van keramiek

Engeltje & Beertje

Liefde, geluk en bescherming kan iedereen wel gebruiken. Daarom hebben wij nu een decoratief, persoonlijk en unieke collectie ontwikkeld: Engeltje en Beertje. Decoratieve bescherm- en geluksengeltjes en berelieve beertjes, allen met een boodschap recht uit het hart. Prachtig gepresenteerd in en gloednieuwe houten wanddisplay, zodat uw winkelend publiek in één oogopslag het ideale cadeau kan uitkiezen.

Als engeltje en beertje

Engeltje & Beertje

De collectie van Engeltje en Beertje bestaat uit 40 verschillende teksten die per 4 stuks in de display zijn verwerkt, en welke zijn onderverdeeld in 28 engeltjes en 12 beertjes. Het Engeltje is verkrijgbaar in twee variaties, te weten blauwe beschermengeltjes en groene gelukengeltjes. Het berelieve beertje is verkrijgbaar in een lichtbruine kleur.

De beeldjes zijn stuk voor stuk handgeschilderd en allen gemaakt van keramiek. Door het gebruikte materiaal, zijn de beeldjes zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De decoraties zitten verpakt in een luxe, halfopen kartonnen giftbox welke zijn voorzien van een aanvullend compliment. De engeltjes hebben een afmeting van 10 cm x 11 cm x 5,6 cm, de beertjes meten 10 cm x 8,5 cm x 5,6 cm. Beide decoraties in giftbox hebben een afmeting van 10,1 cm x 15,5 cm x 7 cm.

Display

Engeltje & Beertje

De complete collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze, houten wanddisplay. Deze display heeft een hoogte afmeting van 200 cm, is 60 cm breed en 55 cm diep. De display wordt u, inclusief kopkaart en reorderkaarten, in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant