Feestelijke spaarpot cadeau

Hond en Koe Spaarpot

Bekijk deze collectie in de webshop

Sparen is iets van alle tijden, van alle leeftijden en van alle landen. Daarom is een spaarpot altijd een leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Natuurlijk is een spaarvarken de meest herkenbare spaarpot, maar wie kan er nóg beter over het geld waken dan een heuse spaar-waakhond? Of natuurlijk een superlieve en grappige spaar-koe?

Hond koe spaarpot feestartikel

Beestachtig leuke spaarpot cadeau

De ontwerpers van Miko, uw non-food cadeau groothandel hebben de koppen bij elkaar gestoken om een gloednieuwe spaarcollectie te ontwikkelen. Een spaarpotten collectie om uw winkel mee op te vrolijken én uw klanten te verrassen.

Deze grappige spaardieren staan klaar om te waken over alle zuurverdiende euro’s, dollars, peso’s of welke centen dan ook.
Een grappig verjaardagscadeau, een leuk bedankje of zelfs een leuk afscheidscadeau: de Hond & Koe Spaarpotten past bij elke gelegenheid.

Is deze vrolijke beestenboel binnenkort ook in uw winkel te bewonderen?

Hond koe spaarpot feestartikel groothandel

Spaarpot cadeau met tekst

Een spaarpot is een oud maar bewezen goed product en daarom mag deze net ontbreken in ons cadeau assortiment.

Spaarpotten zijn van alle tijden en van alle mensen, groot en klein. Maar het leukst is een spaarpot die een glimlach brengt op het gezicht van de ontvanger. Door de vorm of door de tekst die op de spaarpot staat. Hoe dan ook: met deze spaarpotten wordt sparen écht fun!

Deze originele cadeau collectie van uw feestartikelen groothandel bevat natuurlijk een leuk cadeau voor moeder en grappig cadeau voor vader.
Maar ook voor de rest van de familie is in deze spaarpottenlijn een toepasselijke klein cadeautje te vinden. Zoals u natuurlijk van uw feestartikelen groothandel gewend bent.

Hond koe spaarpot feestartikel groothandel

Feestelijk spaarcadeau voor iedereen

Een praktisch overzicht van een aantal product eigenschappen van deze spaarcollectie:
 24 Verschillende spaarpot honden
 20 Verschillende spaarpot koeien
 Spaarpot geschikt voor briefgeld en muntgeld

En verder:
 Gemaakt van stevig PP
 Snuit van koe is van zachter PVC en eenvoudig te verwijderen
 Bij de hond is de kop eenvoudig te verwijderen
 Formaat hond: 12 x 10 x 9 cm
• Formaat koe: 10 x 7,8 x 7,8 cm

Succesvol CE-getest dus veilig, let op: niet te gebruiken als speelgoed. Zie hier de wettelijk verplichtte EU-conformiteitsverklaring.

Bent u nieuwsgierig naar ons overig cadeau assortiment, naar wat wij als feestartikelen groothandel voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak met één van onze vertegenwoordigers of kom langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

Hond koe spaarpot feestartikel groothandel

Metalen vakkendisplay vol impulscadeau's

Het team van Miko, uw betrouwbare cadeau groothandel, ontwikkelt niet alleen deze spaarpotten. Zij denkt ook met u mee hoe deze feestelijke producten het beste in úw winkel gepresenteerd kan worden.

Voor deze spaarpotten collectie hebben we gekozen om de cadeau collectie in onze praktische, metalen vakkendisplay te presenteren. Deze display is duurzaam en gemaakt om te hergebruiken. Bij de aanschaf van een nieuwe collectie, ontvangt u uitsluitend achterkaartjes, kopkaart  en eventueel andere haken: u kunt de display eenvoudig laten staan.

De praktische informatie voor deze collectie even helder op een rij:
 Presentatie in een praktische, metalen vakkendisplay
 Formaat display: 185 cm hoogte
 Vloeroppervlak van 60 x 50 cm
 208 Producten in een complete display
 Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 Display wordt in bruikleen aangeboden
 Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij staan graag voor u klaar

Wij bieden onze cadeau artikelen altijd in een bijpassende display. Onze jarenlange ervaring in cadeau heeft namelijk ons geleerd dat verkoop uit een display vele malen beter is dan los van de plank. De vierkante meters in de winkels zijn duur en daarom zijn wij altijd op zoek om deze meters zo efficiënt mogelijk te gebruiken en in te richten. Zo haalt u het meeste rendement uit uw vierkante meters.

Andere cadeau collecties die we als groothandel feestartikelen in een soortgelijke display presenteren zijn onder andere de glazen in de Tijd voor Thee-collectie of onze Proost-collectie met wijn- waterglazen. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor ons uitgebreide cadeau assortiment.

De spaarpotten in deze collectie zijn, net als onze vertrouwde spaarvarkens, verkrijgbaar in een compleet display concept. Een cadeau concept boordevol kleine cadeau artikelen met een hoge marge, zoals u van uw feestartikelen groothandel gewend bent. De spaarpotten zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen of via uw vertegenwoordiger.

U kunt ook altijd contact opnemen met onze binnendienst: zij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

In deze spaarcollectie vindt u natuurlijk ook cadeau artikelen voor Moederdag, cadeau artikelen voor Vaderdag of geslaagd cadeaus. Bent u op zoek naar andere feestartikelen om bijzondere dagen mee op te vrolijken, bekijk dan eens onze speciale feestartikelen pagina. Voor onze overige cadeaucollecties kunt u altijd op onze collectie-pagina een kijkje nemen.

Neemt u ook eens een kijkje op ons YouTube-kanaal voor de product video’s van een aantal van onze cadeau collecties. Bent u op zoek naar salesmateriaal om uw producten op uw social media te delen of om in uw nieuwsbrief te verwerken of natuurlijk om uw online webshop mee te vullen? Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij u de gewenste afbeeldingen kunnen toesturen. Volgt u ons trouwens al op Facebook, Instagram of LinkedIn?

De EU-uniformiteitsverklaring van de hond en koe spaarpotten kunt u hier downloaden. In diverse talen.