Elke dag is een feestje! 365 Dagen per jaar is er wel iets te vieren!

Dat betekent dat er iedere dag wel iemand een cadeautje krijgt of een cadeautje geeft! Iedere dag is er wel een klant op zoek naar een leuk cadeautje voor een speciaal iemand.

Tijd voor u dus om een cadeau groothandel te zoeken die wel van een feestje houdt. En dat is Miko natuurlijk!

Feestartikelen cadeau

Van verjaardagen en geboortes tot vrijgezellenfeestjes en bruiloften. Van Moederdag en Vaderdag tot aan Geslaagd, Sinterklaas en zelfs Kerst. Voor elke gelegenheid mag de vlag uit en zoeken uw klanten bijzondere en persoonlijke cadeautjes. Cadeautjes waar de ontvanger blij van wordt. Originele cadeautjes die de ontvanger doet glimlachen.

Feestartikelen zijn er in vele soorten en maten. Altijd met een lage winkelverkoopprijs en een hoge marge voor u als winkelier. Zo doen we dat bij Miko.

Een aantal vrolijke, feestelijke cadeau collecties voor u op een rij:

  • Spaarvarkentjes, vrolijke varkentjes waar het eerste fortuin in gespaard kan worden
  • Sjerpen, om écht te laten zien wie het feestvarkent is
  • Spellen, om een superleuk feestje nog onvergetelijker te maken

Alle producten zijn bij uw feestartikelen groothandel zowel in displayconcept als los (na) te bestellen. Handig via onze webshop.

Elke dag een cadeautje

Met zoveel dagen om te vieren in een jaar, zijn cadeau artikelen dus echt een onmisbaar onderdeel van uw assortiment. Er zal altijd wel een klant op zoek zijn naar een origineel cadeau. Een cadeau met een persoonlijke tekst. Een cadeau met een lief compliment.

Al jarenlang zijn wij als cadeau groothandel actief op de cadeaumarkt en kunnen dus wel zeggen dat wij echte cadeau experts zijn. Iedere dag zijn wij bezig om voor u de best mogelijke cadeautjes te ontwikkelen. Om elk feestje nog mooier te maken. Wat de gelegenheid ook is. Alles is reden voor een feestje.

Een aantal andere feestcollecties op een rij:

Neem een kijkje in onze webshop en stel uw eigen assortiment feestartikelen samen op een moment dat het u uitkomt. Gewoon bij uw groothandel in feestartikelen natuurlijk.

En nog veel meer cadeau

Natuurlijk hebben wij nog veel meer cadeau artikelen in ons assortiment. Met ruim 5.000 cadeautjes in ons magazijn, weten wij zeker dat wij ook voor uw feestjes de juiste cadeautjes hebben. Alles snel geleverd met een uitstekende service die niet stopt bij de deur. Kijk gerust rond in onze webshop.

Wij helpen u graag om ook uw cadeau assortiment zo goed mogelijk te laten renderen. U doet wat u het beste kunt: cadeautjes verkopen. Dan doen wij waar wij goed in zijn: originele cadeautjes maken en leveren. Samen maken we de wereld een klein beetje mooier.

Dag in dag uit zijn onze creatieve breinen bezig om de beste cadeau artikelen voor uw onderneming te bedenken en te maken. Ons assortiment wordt dus constant vernieuwd. Wij maken tot wel 10 nieuwe cadeau collecties per jaar! Hou onze website en webshop in de gaten voor de nieuwste cadeau artikelen.

365 Dagen per jaar feest

Dat betekent dat u altijd op zoek bent naar de beste cadeautjes. Een betrouwbare partner in feestartikelen die weet wat u nodig hebt. Miko is dé partner bij uitstek. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u kunt blijven doen waar u goed in bent. Namelijk feestartikelen en cadeautjes verkopen.

Talloze klanten gingen u al voor en profiteren van de voordelen van zaken doen met Miko. Een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Gratis verzending van bestellingen vanaf € 150,-
  • Persoonlijke service en snelle levering
  • Speciale cadeaupakketten voor onder andere Moederdag, Vaderdag en Geslaagd

Met zoveel feestelijke gelegenheden is het gewoon elke dag feest. En bij feest hoort gewoon een Miko-cadeautje. Kleine cadeautjes, originele cadeautje maar vooral persoonlijke cadeautjes. Dat is waar de kracht van Miko ligt.

Wij zijn uw groothandel in feestartikelen voor elke gelegenheid. Ook staan wij voor u klaar als groothandel in Moederdag cadeautjes en groothandel in Einde Schooljaar cadeautjes. U kunt bij ons terecht voor producten van grappige sleutelhangers tot luxe wijn- waterglazen. Van sieraden cadeautjes tot cadeautjes voor in de keuken. Met een actief assortiment van 5.000 stuks is er altijd een geschikt feestelijk cadeau artikel te bestellen.

Neem contact met ons op voor het beste advies. Ricardo en Mark staan u graag telefonisch te woord. Liever een vertegenwoordiger op locatie op bezoek: geen enkel probleem! Wij komen graag bij u langs.