Herbruikbare, kosteloze winkelpresentatie

Onmogelijke hoekjes in uw winkel. Plekken die heel lastig op te vullen zijn met uw winkelrekken of -kasten. Terwijl voor u natuurlijk elke vierkante meter telt. Wij hebben daar dé oplossing voor. Onze displays zijn perfect geschikt voor dit soort hoekjes! En met de wieltjes onder onze displays zijn ze ook nog eens eenvoudig te verplaatsen.

De keukenschorten worden gepresenteerd in een luxueuze houten, draaibare vloerdisplay. Herbruikbaar. Makkelijk voor u én goed voor het milieu. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Om het product zo duidelijk mogelijk te presenteren, leveren wij 2 showmodellen bij. De display is aan 3 zijden gevuld met producten in verpakking. 1 Zijde wordt gebruikt om de showmodellen uitgevouwen te presenteren.

Een overzicht van deze display:

  • Display wordt geleverd incl. 2 showmodellen
  • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
  • Formaat display: 200 cm hoogte
  • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
  • 108 Producten in een complete display
  • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
  • Display wordt in bruikleen aangeboden
  • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Groothandel cadeau artikelen

U weet natuurlijk als beste wat uw klanten zoeken en willen. Bruikbare en toch persoonlijke cadeautjes. Originele cadeautjes. Cadeautjes voor elke gelegenheid. U zoekt naar cadeaus met een goede marge van een cadeaugroothandel die u ontzorgt. Of u nu een grote of kleine winkel heeft, een online of stenen winkel: wij zijn die cadeauleverancier.

Als groothandel in cadeau keukenaccessoires en wooncadeaus hebben wij voor u originele cadeautjes voor de leukste moeder en de liefste vader. Grappige cadeautjes voor die lieve juf of meester en de leukste cadeautjes voor zus, opa en oma. Met ruim 5.000 cadeauartikelen in ons cadeauassortiment weten wij zeker dat wij voor elke gelegenheid een geschikt cadeau kunnen leveren.

Mist u nog een onderwerp, een titel of heeft u een goed idee: laat het ons weten!

Onze service reikt verder dan alleen de cadeauartikelen leveren. Wij luisteren naar wat ú nodig heeft en denken met u mee. Uw winkel is tenslotte uniek. Uw klanten zijn uniek.

Onze snelle levering, gunstige leveringsvoorwaarden en behulpzame binnen- én buitendienst zorgen ervoor dat u gewoon kunt doen waar ú goed in bent. Namelijk verkopen. En… onze service betekent ook dat we voor u klaar staan als het toch misschien niet is wat u verwacht had.

Neem gerust contact met ons op. Ook als u nog geen cadeauartikelen verkoopt. Wij geloven namelijk dat er in elke winkel plaats is voor cadeauartikelen. Tom, Wouter, Marco of Peter komt graag bij u langs om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u liever bij ons langskomen? Geen probleem! Maak een showroomafspraak en kom ons huidige cadeauassortiment in Nieuwegein bekijken.