Cadeautje vol geluk

Geluksbrengertje

Bekijk deze collectie in de webshop

De zon op het gezicht. De geur van vers gebakken brood. De liefde van bijzondere mensen om u heen. Geluk zit in kleine dingen. Geluk is een cadeautje. En het geven van geluk is pas écht een cadeautje.

Een cadeautje geven zorgt bij de ontvanger én de gever voor een geluksgevoel. Het moment van aandacht geeft een moment van verbondenheid. Daarom zijn gelukscadeautjes altijd de beste cadeautjes.

Ook uw klanten zijn op zoek naar geluksmomentjes. Naar cadeautjes vol geluk. Dat ene geschenk wat overbrengt wat hij of zij wil zeggen. Deze Geluksbrengertjes doen juist dat. Zij brengen geluk. Zij geven geluk. En wat een geluk dat deze cadeaucollectie juist bij u in de winkel staat!

Keramieken geluksmunt cadeau

Iedereen draagt graag een klein beetje extra geluk bij zich. Iets kleins wat geluk brengt. Een geluksmuntje, een talisman, een geluksbrengertje. Als dé groothandel in geluksmunten en gelukscadeautjes weten wij dat. En daarom heeft het creatieve team van Miko het Geluksbrengertje voor u ontwikkeld.

Het Geluksbrengertje is een origineel geluksmuntje van keramiek. Een schijfje geluk wat gemakkelijk in de zak of portemonnee past. Zodat het altijd dichtbij is. Een gelukscadeautje voor iedereen.

Een geweldige zus, die een extra beetje geluk verdient. Die bijzondere juf die dit jaar weer fantastisch was. Die Valentijn die het hele jaar door de liefste van de wereld is. U en uw klanten kunnen altijd wel iemand bedenken die te verrassen is met een persoonlijk gelukscadeautje.

Impulscadeau vol geluk

Elk van deze Geluksbrengertjes draagt een persoonlijk compliment. Een lieve boodschap om de ontvanger mee te verrassen. Om dat moment van verbondenheid te laten ontstaan. Een lief cadeautje voor papa, mama of oma: iedereen verdient een klein beetje extra geluk en aandacht.

Als uw vertrouwde cadeau groothandel in impulscadeau weten wij, net als u natuurlijk, dat kleine cadeautjes de beste cadeautjes zijn. Uw klanten denken er niet over na en de impulsaankoop is snel gedaan. De extra accessoires worden er net zo eenvoudig bij gekocht.

Naast de keramieken geluksmunten bevat deze gelukscollectie daarom extra accessoires. Sleutelhangers, kettingen én cadeauzakjes. Ook op de cadeauzakjes staan persoonlijke teksten. Zo kan uw klant zelf een kant-en-klaar compleet cadeautje samenstellen. Persoonlijk en voor elke gelegenheid.

Must-have cadeau op de toonbank

Deze Geluksbrengers zijn een echte must-have op uw toonbank. Dichtbij de kassa vliegen deze geluksmunten de winkel uit. En… met de service van uw groothandel in geluksmunten en gelukscadeautjes, zijn ze zo weer aangevuld.

Een aantal eigenschappen van deze cadeaucollectie op een rij:

Een overzicht van de technische eigenschappen

  • Geluksmunten zijn gemaakt van mat, wit keramiek
  • Ketting (85 cm) gemaakt van suède kunstleer
  • Formaat van de geluksmunt: 4,3 x 4,3 x 0,5 cm
  • Formaat van het katoenen cadeauzakje: 6,5 x 8 cm
  • Formaat van sleutelhanger en kettingverpakking: 5 x 5,5 cm

Een tip om eventueel vuil of strepen van de geluksmunt te krijgen: hou de geluksmunt onder de kraan en spoel het er rustig af.

Een toonbankdisplay vol geluk

Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk in de rest! En dat geluk… dat hebben wij voor u in een prachtige toonbankdisplay gestopt.

Op een minimaal oppervlak presenteren wij, speciaal voor u, een maximaal aantal gelukscadeautjes. Impulscadeautjes zoals u van uw cadeau groothandel in geluksgeschenken kan en mag verwachten.

De display bevat 20 verschillende keramieken geluksbrengertjes. Aangevuld met zakjes, sleutelhanger en kettingen om zo eenvoudig extra bijverkoop te genereren.

Een praktisch overzicht van deze geluksdisplay:

  • Presentatie in een compacte toonbankdisplay
  • Formaat display: 31,4 x 45,5 x 38 cm
  • 295 Cadeau artikelen in een display
  • Display wordt geleverd inclusief kopkaart en nabestelsysteem
  • Gelukscadeautjes zijn eenvoudig los (na) te bestellen via de webshop of uw vertegenwoordiger.

De geluksmunt groothandel die meedenkt

Displays voor dat ene moeilijke hoekje. Een toonbankdisplay voor op uw toonbank of uw cadeautafel. Losse producten voor in uw eigen schappen. U weet het beste wat u nodig heeft voor uw winkel. Als cadeau groothandel staan wij voor u klaar om met u mee te denken.

Profiteer van onze jarenlange ervaring in cadeau. Al sinds 1976 komen wij bij winkeliers over de vloer. Adviseren we, ondersteunen we en leveren we de meest uiteenlopende cadeautjes. Of het nu om geluksmunten, woonaccessoires, woondecoratie of keukengerei cadeau gaat, Miko is dé groothandel. Úw cadeau groothandel.

Maak een afspraak met onze vertegenwoordiger: Tom, Peter, Marco of Wouter komt graag bij u langs. Wordt klant en bestel direct via onze webshop. Hou onze website in de gaten, want met 10 gloednieuwe cadeaucollecties per jaar, staat er altijd iets voor u tussen.

Talloze winkeliers in Nederland en België gingen u al voor. Zij doen inmiddels naar volle tevredenheid zaken met de meest complete cadeau groothandel.

Loopt het onverhoopt toch niet helemaal naar wens? Dan lossen wij dat uiteraard samen met u op. Want wij weten: een succesvolle cadeau groothandel zijn we samen.