Hoera!

Na een periode van keihard werken, urenlang studeren en blokken is daar eindelijk het verlossende woord: Geslaagd! En dat moet natuurlijk gevierd worden! De vlag kan uit!

Voor deze speciale periode in het jaar bent u natuurlijk op zoek naar unieke, speciale en bijzondere geslaagd cadeau artikelen voor in uw winkel. Het Geslaagd cadeau assortiment van Miko is, zoals u van uw Geslaagd cadeau groothandel mag verwachten, uitgebreid en divers.

Wij hebben bijvoorbeeld nog altijd de snoepverpakking in de vorm van een schooltasje in ons assortiment; eenvoudig te vullen met snoep en dus met recht een heerlijk cadeau. Al jarenlang een echte cadeau topper.

Geslaagd Proost pakket

Uitgebreid assortiment

Miko heeft, als Geslaagd groothandel, een bijzonder uitgebreid assortiment met Geslaagd gerelateerde cadeau producten. In nagenoeg elke collectie is er wel een geslaagd titel verwerkt. Maar denk ook aan de speciaal samengestelde Geslaagd-pakketten zoals onze wijn- waterglazen uit de Proost-collectie.

Voor elke geslaagde leerling, jong of oud, hebben wij bij Miko wel een gepast (of mogen we zeggen geslaagd) cadeau met een toepasselijke tekst. Van ‘Geslaagd’ tot ‘Je bent een kanjer’ of ‘You did it’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Geslaagd assortiment.

Speciaal pakket

Speciaal voor Geslaagd 2021 gaan we onze huidige toppers in een Geslaagd pakket verzamelen, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit Geslaagd cadeau artikelen in huis haalt. Uiteraard simpel besteld via onze webshop, maar wel zolang de voorraad strekt. U kunt altijd contact met uw vertegenwoordiger of ons kantoor opnemen om te zien wat de andere mogelijkheden zijn voor Geslaagd cadeaus in uw winkel.

Het getoonde pakket was het pakket van Geslaagdg 2021. Dit pakket is helaas uitverkocht. Zodra de inhoud van het nieuwe pakket bekend is, zullen we hier natuurlijk een mooie afbeelding van plaatsen. Hou onze website dus goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf nog makkelijker op de hoogte.

Webshop 

Geslaagd

Op onze webshop vindt u ons uitgebreide Geslaagd assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Geslaagd cadeaus. Naast Geslaagd groothandel staan we natuurlijk ook voor u klaar als Vaderdag cadeau groothandel, Moederdag groothandel en Valentijn groothandel.

Al onze cadeau concepten worden ontwikkeld als compleet display concept. Maar alle producten zijn uiteraard ook los te bestellen, zodat u ze eenvoudig  in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw winkel.