Meest originele Geslaagd cadeautjes

Geslaagd

Bekijk ons Geslaagd assortiment

Na een periode van keihard werken, urenlang studeren en blokken is daar eindelijk het verlossende woord: Geslaagd! En dat moet natuurlijk gevierd worden! De vlag kan uit!

Deze periode in het jaar betekent ook extra omzet in uw winkel. U zoekt daarom de allerbeste geslaagd cadeau artikelen. Bij Miko, uw cadeau leverancier, kunt u terecht voor een uitgebreid en gevarieerd geslaagd assortiment.

Kijk in onze webshop en bestel!

Geslaagd cadeau van Miko

Voor deze speciale periode in het jaar bent u natuurlijk op zoek naar unieke, speciale en bijzondere geslaagd cadeau artikelen voor in uw winkel. Het Geslaagd cadeau assortiment van Miko is, zoals u van uw Geslaagd cadeau groothandel mag verwachten, uitgebreid en divers.

Wij hebben bijvoorbeeld nog altijd de snoepverpakking in de vorm van een schooltasje in ons assortiment; eenvoudig te vullen met snoep en dus met recht een heerlijk cadeau. Al jarenlang een echte cadeau topper.

Andere cadeau collecties met de titel Geslaagd zijn onder andere:

Alle producten zijn ook los (na) te bestellen

Geslaagd Proost pakket

Uitgebreid cadeau assortiment

Miko heeft, als Geslaagd groothandel, een bijzonder uitgebreid assortiment met Geslaagd gerelateerde cadeau producten. In nagenoeg elke collectie is er wel een geslaagd titel verwerkt. Maar denk ook aan de speciaal samengestelde Geslaagd-pakketten zoals onze wijn- waterglazen uit de Proost-collectie.

Voor elke geslaagde leerling, jong of oud, hebben wij bij Miko wel een gepast (of mogen we zeggen geslaagd) cadeau met een toepasselijke tekst. Van ‘Geslaagd’ tot ‘Je bent een kanjer’ of ‘You did it’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Geslaagd assortiment.

Speciaal pakket voor Geslaagd

Speciaal voor Geslaagd verzamelen wij voor u ieder jaar onze cadeautoppers van dat moment in een veelzijdig Geslaagd pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Geslaagd artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van het pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2024. Neem contact op voor de verkrijgbaarheid en actuele prijs van het getoonde pakket. Of wordt klant en bestel snel en eenvoudig via onze webshop. Let op: voor dit pakket geldt op=op.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Geslaagd producten.

Een geslaagde omzetboost voor uw winkel

Geslaagd is een van de meest drukke periodes in uw winkel. Uw omzet krijgt deze periode een ongelooflijke boost. En daarom zoekt u tijdig naar de beste geslaagd producten van een betrouwbare cadeau leverancier. Een groothandel met de leukste geslaagd cadeautjes voor de beste prijs. Miko is uw Geslaagd cadeau artikelen leverancier.

Met de meest uiteenlopende cadeau collecties kunnen wij u een grote variatie aan cadeau artikelen aanbieden. Cadeau artikelen met een lage winkelverkoopprijs en hoge marge voor u als winkelier. Koop tijdig in om teleurstellingen te voorkomen.

Buiten evenementen zoals Geslaagd, Vaderdag en Moederdag, kunt u bij Miko ook de rest van het jaar terecht voor de meest originele cadeau artikelen.

Als klant kunt u eenvoudig winkelen voor cadeau artikelen in onze webshop. U kunt ook een afspraak maken met een vertegenwoordiger. Samen kunt u dan, op locatie, kijken en bespreken wat het beste assortiment voor uw winkel is.

Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij, buiten Geslaagd cadeau artikelen, voor u kunnen betekenen. Mark en Ricardo staan u graag telefonisch te woord.

Miko levert uitsluitend aan retailers.