Hoera!

Na een periode van keihard werken, urenlang studeren en blokken is daar eindelijk het verlossende woord: Geslaagd! En dat moet natuurlijk gevierd worden! De vlag kan uit!

Voor deze speciale periode in het jaar bent u natuurlijk op zoek naar unieke, speciale en bijzondere geslaagd cadeau artikelen voor in uw winkel. Het Geslaagd cadeau assortiment van Miko is, zoals u van uw Geslaagd cadeau groothandel mag verwachten, uitgebreid en divers.

Wij hebben bijvoorbeeld nog altijd de snoepverpakking in de vorm van een schooltasje in ons assortiment; eenvoudig te vullen met snoep en dus met recht een heerlijk cadeau. Al jarenlang een echte cadeau topper.

Geslaagd Proost pakket

Uitgebreid assortiment

Miko heeft, als Geslaagd groothandel, een bijzonder uitgebreid assortiment met Geslaagd gerelateerde cadeau producten. In nagenoeg elke collectie is er wel een geslaagd titel verwerkt. Maar denk ook aan de speciaal samengestelde Geslaagd-pakketten zoals onze wijn- waterglazen uit de Proost-collectie.

Voor elke geslaagde leerling, jong of oud, hebben wij bij Miko wel een gepast (of mogen we zeggen geslaagd) cadeau met een toepasselijke tekst. Van ‘Geslaagd’ tot ‘Je bent een kanjer’ of ‘You did it’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Geslaagd assortiment.

Geslaagd pakket 2022

Speciaal pakket voor Geslaagd

Speciaal voor Geslaagd verzamelen wij voor u ieder jaar onze cadeautoppers van dat moment in een veelzijdig Geslaagd pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Geslaagd artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2022. Dit pakket is op dit moment niet meer verkrijgbaar. Zodra ons nieuwe pakket beschikbaar is, zullen wij u hierover informeren.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Geslaagd producten.

Bekijk het complete Geslaagd assortiment in onze webshop.