Het leukste glas cadeau

Bierglas

Bestel de Bierglas collectie nu in de webshop

Een glas, gevuld tot aan de rand met die overheerlijke goudkleurige vloeistof. De condens druppels verraden dat de inhoud ijs- en ijskoud is… De subtiele geur van hop en mout bereiken de neus. Dan… De eerste slok: de rijke smaak van het bier streelt de smaakpapillen. Bier is niet alleen een drankje, maar ook een ervaring. Bier: een symbool van gezelligheid, ontspanning en genieten van het leven.

Dit gevoel hebben de Miko-designers nu in een originele cadeaucollectie vertaald: het Bierglas. Letterlijk een andere blik op bier.

Origineel bierglas cadeau

Natuurlijk bent u altijd op zoek naar originele en unieke cadeau artikelen. U wilt zich onderscheiden in de markt. Dat kan ook nu weer met een typisch Miko-cadeau. Ons ontwerpteam heeft namelijk nu wel een heel origineel bierglas voor u gemaakt: een bierglas in de vorm van een blikje. De glazen zijn voorzien van stoere designs en zijn een echte eyecatcher in uw winkel.

Deze bierglazen zijn een perfect biercadeau voor iedereen en elke gelegenheid. Het bierglas is verpakt in een luxe halfopen cadeaudoosje en is voorzien van persoonlijke teksten variërend van Happy Birthday tot Pensioen en van Vader tot Bedankt. Een origineel biercadeau waar iedereen blij van wordt. Uiteraard exclusief verkrijgbaar bij uw glas groothandel en cadeau groothandel.

Feestelijke bierglazen

De bierglazen zijn niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook om te gebruiken. Ze zijn van hoge kwaliteit en perfect om te proosten op alle mooie momenten in het leven. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of gewoon een gezellige avond met vrienden, onze bierglazen maken het feest compleet.

Wat praktische informatie over deze glazen:

 • Complete bierglazen cadeaucollectie bestaat uit 30 verschillende titels
 • Stoere designs voor elke gelegenheid
 • Verpakt in luxe halfopen cadeauverpakking

Andere handige informatie:

 • Inhoud glas: 450 ml
 • Formaat verpakking: 14,2 x 8,5 x 8,3 cm
 • Geschikt voor de vaatwasser

Biercadeau met gratis display

Het team van Miko is dagelijks bezig om de best mogelijke cadeau artikelen voor u te ontwikkelen en de bijbehorende prestentatiemiddelen. De display kost u overigens niets. Wij weten namelijk dat producten nu eenmaal vele malen beter verkopen in een mooie display dan los op de plank.

Voor deze collectie hebben we gekozen voor een presentatie in een luxe houten wanddisplay. Zoals altijd: geleverd met handige opbouwinstructie, herbruikbaar, handig én het houdt uw winkel netjes.

De praktische informatie over deze display kort voor u op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten wanddisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 60 x 55 cm
 • 144 Bierglazen in een complete display
 • Inclusief kopkaart en re-ordersysteem
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Groothandel in cadeau artikelen

Om u te blijven onderscheiden bent u niet alleen op zoek naar de best mogelijke cadeau artikelen, maar natuurlijk ook de juiste leverancier. Een leverancier die ook met u meedenkt over de presentatie van de geschenken. Miko is die leverancier. Een cadeaugroothandel met passie en creativiteit.

Vanaf het allereerste idee tot en met de winkelpresentatie: alles wordt bij Miko in eigen beheer gedaan. Zo kunnen wij u originele cadeau artikelen met Nederlandse teksten aanbieden. Persoonlijke teksten en écht originele designs: dat maakt de cadeaus van Miko uniek, origineel en bijzonder.

Andere voordelen van zaken doen met Miko, uw partner in cadeau, zijn natuurlijk onder andere:

Ons salesteam staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Want onze service stopt niet bij de deur. Bent u nieuw bij Miko of bent u al jarenlang een trouwe klant: wij doen altijd onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt, op afspraak, ook eens langskomen in onze showroom, dan kunt u ons actuele aanbod ‘live’ aanschouwen.