Cadeau wijn- waterglazen

Proost collectie

Bekijk deze collectie in onze webshop

Gezelligheid, samen met elkaar een drankje doen, tijd met elkaar én voor elkaar. Samen proosten op alle goede dingen in het leven.

Of het nu samen met collega’s is tijdens de vrijdagmiddagborrel, met vrienden op een gezellige zaterdagavond of natuurlijk met familie op een zondagmiddag: elke gelegenheid is goed om te toosten en te proosten. En in de hectische tijd van nu is dit meer dan ooit dierbaar.

Cadeau voor elke gelegenheid

Prachtige glazen die niet alleen heerlijk zijn om uit te drinken maar er ook gewoon nog eens mooi uitzien. Dat wilt u uw klanten kunnen aanbieden. Als cadeaugroothandel zeggen wij dan: het oog wil ook wat.

Deze luxe glazen uit de Proost-collectie voldoen aan beide normen. Allereerst: ze drinken heerlijk! Er gaat maar liefst 450ml in. En ten tweede… ze zien er prachtig uit. Natuurlijk, zoals altijd, voorzien van een persoonlijke tekst, dus een perfect cadeau voor werkelijk elke gelegenheid.

Een luxe drinkglas voor wijn, water, cocktails of welke andere koele drank dan ook. Speciaal voor Geslaagd, Liefde, Verjaardag enz. Een prachtig glas dat een feestje is om te geven én om te krijgen.

Luxe wijn- waterglazen cadeau

Om te zorgen dat u de allerbeste titels in uw winkel verkoopt, hebben we ook nu weer gekeken naar de verkopen uit het verleden. U profiteert hiermee automatisch mee van onze jarenlange ervaring in cadeau.

Een overzicht van de eigenschappen van deze collectie luxe wijn- waterglazen voor op een rij:

Een aantal technische eigenschappen:

  • Gemaakt van hoog kwaliteitsglas
  • Formaat glas: 10 x 9,5 cm
  • Inhoud glas: 450 ml
  • Formaat cadeauverpakking: 10 x 11 x 9,8 cm
  • Was het glas met de hand zodat bedrukking op het glas langer mooi blijft
proost display

Kosteloze winkelpresentatie

U doet er alles aan om uw winkel opgeruimd en netjes te houden. Onze displays kunnen u daarbij helpen. En omdat wij weten dat de juiste presentatievorm het meeste oplevert, leveren wij de displays kosteloos.

Voor de presentatie van deze collectie hebben we gekozen voor onze praktische, duurzame vloerdisplay. Door het eenvoudige nabestelsysteem zijn de wijn- waterglazen ook nog eens heel makkelijk na te bestellen. Een praktisch overzicht:

Proost Diverse feestdagen

Speciale Feestdagen

Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Einde Schooljaar en Kerst zijn dè momenten waarop uw winkel de topomzetten draait. Om u op deze momenten nóg beter van dienst te zijn, hebben we van een aantal van onze bestsellers speciale uitvoeringen gemaakt. Speciaal geschikt voor die specifieke momenten.

Neem contact met uw cadeau- en glasgroothandel op over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van deze verschillende Proost-pakketten. De cadeaupakketten zijn niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar. Voor alle pakketten geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Let op: de getoonde foto is een samenstelling van producten van de diverse events. Bijvoorbeeld het Proost Moederdag-pakket bevat uitsluitend uit Moederdag-gerelateerde teksten.

Wij denken graag met u mee

Een goede cadeau groothandel ben je niet alleen. Om een goede groothandel in cadeau te zijn, luisteren we naar onze klanten. Dat is wat ervoor zorgt dat we al zo lang bestaan. Dat zorgt er ook voor dat we weten wat we doen. Wij delen deze kennis dan ook graag met onze klanten. Word klant en profiteer van alle voordelen die wij onze klanten bieden.

Alle cadeaucollecties die het team van Miko ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt bevat een zo groot mogelijke diversiteit aan teksten. Zo kunnen wij u, met elke collectie, het allerbeste aanbieden. Uw klant vindt vervolgens altijd een passend cadeau. Voor iedereen en voor écht elke gelegenheid.

Ons motto is niet voor niets: laat je hart spreken door een Miko-product, dan zijn woorden niet meer nodig.

Wij hebben als non-food groothandel natuurlijk cadeau artikelen vader en moeder in ons cadeau assortiment. Maar ook voor gelegenheden als verjaardag, pensioen, beterschap, Peter en Meter en Sarah en Abraham natuurlijk.

Ook met Kerst en Sinterklaas zijn onze producten uitstekende aanvullingen voor uw cadeau assortiment. Los in uw schap of op uw cadeautafel. Zelfs voor events als de Vierdaagse of het Suikerfeest hebben wij passende cadeauartikelen. Kijkt u gerust eens rond op onze website en webshop en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Naast groothandel in glaswerk zijn wij ook uw groothandel in decoratie en groothandel in woonaccessoires. Maar bovenal zijn wij úw groothandel. Ook voor sleutelhangers, sieraden, wenskaarten en kaarsen kunt u bij ons terecht. Jaarlijks introduceren wij minimaal 10 nieuwe cadeaucollecties, dus hou onze website in de gaten.