Cadeau wijn- waterglazen

Proost collectie

Bekijk deze collectie in onze webshop

Gezelligheid, samen met elkaar een drankje doen, tijd met elkaar én voor elkaar. Samen proosten op alle goede dingen in het leven.

Of het nu samen met collega’s is tijdens de vrijdagmiddagborrel, met vrienden op een gezellige zaterdagavond of natuurlijk met familie op een zondagmiddag: elke gelegenheid is goed om te toosten en te proosten. En in de hectische tijd van nu is dit meer dan ooit dierbaar.

Cadeau voor elke gelegenheid

Miko, uw cadeau groothandel, heeft een prachtige collectie wijn- waterglazen ontwikkeld met teksten voor elke gelegenheid, waarmee proosten pas écht een feestje wordt.

Prachtige glazen van hoge kwaliteit met een luxueuze goud-zwarte bedrukking maakt dat de glazen uit deze cadeau collectie niet alleen een sieraad op tafel zijn, maar zeker ook in uw winkel.
En met teksten als Levensgenieter, Happy Birthday, Geslaagd en natuurlijk Ma’s Wijn is er voor iedereen wel een geschikt glas in de collectie te vinden.

Een glas alleen maakt natuurlijk nog geen feestje. Dat weet uw cadeau groothandel natuurlijk ook. Wij hebben nog veel meer cadeau collecties die wel aansluiten bij een feestje. Kijkt u eens naar onze borrelplanken of de onderzetters. Of kijk, voor het verhogen van de sfeer bijvoorbeeld naar de decoratieve kaarsen Wine Candle of de kleinere kaarsen Cosy Candle.

Het mooiste drank cadeau voor hem en haar

Met deze collectie luxe wijn- waterglazen heeft uw groothandel in glas en glaswerk weer een pareltje afgeleverd. Al zeggen we het zelf.

De glazen zijn van hoog kwaliteit glas en hebben een prachtige matte bedrukking. De glazen zijn schok- en krasbestendig. We adviseren de glazen wel met de hand af te wassen, zodat de bedrukking nog langer mooi blijft en u voorkomt daarmee tevens de vorming van kalkaanslag op het wijnglas. Net als bij alle wijnglazen krijgt u de mooie glans weer terug als u het glas met een (linnen) theedoek afdroogt.

Door de vorm van het glas is dit Proost-glas ligt dit glas niet alleen als wijnglas prettig in de hand, maar is het zeker ook te gebruiken als waterglas. Natuurlijk kunt u ook de lekkerste cocktails en andere drankjes in dit glas serveren. De inhoud van dit glas is maar liefst 450ml.

Luxe wijn- waterglazen van hoog kwaliteits glas

Mogen wij u als groothandel slijterij nog een tip geven? Combineer dit glas in een cadeaupakket met bijvoorbeeld een mooie fles wijn, een cadeaukaart of een andere topper uit uw of ons cadeau assortiment en creëer op deze manier een extra kassa aanslag.

Een overzicht van de eigenschappen van dit luxe wijn- waterglas voor u even helder op een rij gezet:
• Complete collectie bestaat uit 36 verschillende teksten
• Luxueus strak zwart/goud design
• Hoog kwaliteitsglas
• Zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde een compliment
• Verpakt in een luxe, halfopen cadeau doos
• Formaat glas: 10 x 9,5 cm
• Inhoud glas: 450 ml
• Formaat cadeauverpakking: 10 x 11 x 9,8 cm
• Was advies: handwas zodat bedrukking op het glas langer mooi blijft
• Ook beschikbaar in speciale Valentijn, Moederdag, Einde schooljaar of Kerst uitvoering

proost display

Kosteloze winkelpresentatie

Voor de presentatie van deze collectie hebben we gekozen voor onze praktische, duurzame vloerdisplay.

De display zorgt er voor, dat uw winkel er altijd netjes en opgeruimd uitziet. Door het geïntegreerde reordersysteem zijn de producten ook nog eens eenvoudig na te bestellen.

Een praktisch overzicht van de gebruikte winkelpresentatie voor deze cadeau collectie:
• Presentatie in een praktische, metalen vakkendisplay
• Formaat display: 185 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 60 x 50 cm
• 135 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Proost Diverse feestdagen

Speciale Feestdagen

Voor de bekende top-events creëren we voor de toppers uit ons cadeau assortiment zogenaamde ‘special editions’. Op deze manier kunnen wij als cadeau groothandel onze klanten helpen een zo veelzijdig en uniek mogelijk cadeau assortiment in de winkel aan te bieden tijdens de belangrijkste sales-momenten in het jaar.

Voor Moederdag, Vaderdag, Einde Schooljaar en Kerst hebben we speciale Proost-pakketten met special editions samengesteld. Nieuwe titels, speciale ontwerpen op zowel de glazen als de cadeau verpakkingen. Allemaal speciaal geschikt voor deze specifieke feestdagen.

Neem contact met uw cadeau glas groothandel op over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van deze verschillende pakketten.

De cadeau pakketten zijn niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar. Voor alle pakketten geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Let op: de getoonde foto is een samenstelling van producten van de diverse events. Bijvoorbeeld het Proost Moederdag-pakket bevat uitsluitend uit Moederdag-gerelateerde teksten.

Wij denken graag met u mee

Een goede cadeau groothandel ben je niet alleen. Om een goede groothandel in cadeau te zijn, luisteren we naar onze klanten. Dat is wat ervoor zorgt dat we al zo lang bestaan. Dat zorgt er ook voor dat we weten wat we doen. Wij delen deze kennis dan ook graag met onze klanten.

Onze jarenlange cadeau ervaring leert dat de juiste presentatievorm veel meer verkoop oplevert. Daarom kosten de presentatiemiddelen u niets. Ons doel als glas groothandel is, om op een zo klein mogelijk winkeloppervlak, complete cadeau collecties presenteren in een bijpassende winkelpresentatie.

Alle cadeau collecties die het team van Miko ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt bevat een zo groot mogelijke diversiteit aan teksten. Zo is in iedere cadeau collectie van uw cadeau groothandel een passend cadeau te vinden voor écht elke gelegenheid. Ons motto is niet voor niets: laat je hart spreken door een Miko-product, dan zijn woorden niet meer nodig.

Wij hebben als non-food groothandel natuurlijk cadeau artikelen vader en moeder in ons cadeau assortiment. Maar ook voor gelegenheden als verjaardag, pensioen, beterschap, Peter en Meter en Sarah en Abraham natuurlijk.

Ook met Kerst en Sinterklaas zijn onze producten uitstekende aanvullingen voor uw cadeau assortiment. Los in uw schap of op uw cadeautafel. Zelfs voor events als de Vierdaagse of het Suikerfeest hebben wij passende cadeau artikelen. Kijkt u gerust eens rond op onze website en webshop en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Naast groothandel in glaswerk zijn wij ook uw groothandel in decoratie en groothandel in woonaccessoires. Maar bovenal zijn wij úw groothandel. Ook voor sleutelhangers, sieraden, wenskaarten en kaarsen kunt u bij ons terecht. Jaarlijks introduceren we tot wel twaalf nieuwe cadeau collecties, dus houdt onze website in de gaten.