Theeglas & Theezeef

Tijd voor thee

Bekijk het nu in onze webshop

Samen gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje thee of tijdens de drukke werkdag even een momentje voor jezelf met een lekkere kop thee. Het is altijd wel tijd voor thee. En thee drink je het lekkerst uit een mooi theeglas, gezet van jouw favoriete losse thee.

De fervente theedrinkers bij Miko, uw cadeau groothandel, hebben gezamenlijk een cadeau collectie ontwikkeld die al deze emoties samenvat: Tijd voor Thee. Een prachtige collectie met theeglazen én theezeven.

Tijd voor Thee product video

Om u een goed beeld te geven van deze theeglas collectie hebben we een korte product video voor u gemaakt. Neem contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en display samenstelling.

Met dit filmpje kunt u de introductie van de Tijd voor Thee zien. Zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent, is er ook van deze collectie salesmateriaal beschikbaar, zodat u op uw eigen website, in uw online store of op uw social media kanalen uw cadeau assortiment kunt delen met uw volgers.

Wilt u het filmpje van de Tijd voor Thee op uw eigen website gebruiken, of bent u op zoek naar fotomateriaal van deze thee-cadeau collectie? Wij hebben voldoende salesmateriaal beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op.

Thee cadeau voor iedereen

Steeds meer mensen vinden hun weg naar thee. Veel mensen drinken thee prima uit een keramieken beker, maar eigenlijk drinkt een theeglas toch nét even lekkerder vinden veel mensen. Dan heb je ook nog de keus tussen thee in een voorverpakt theezakje of natuurlijk de losse thee die in de meest uiteenlopende smaken, geuren en kleuren te verkrijgen zijn. En deze losse thee kan niet zonder filter, theezeef of thee-ei. Als glas groothandel hebben we met deze thee collectie gehoor gegeven aan de roep van de theedrinkers: maak nou een theeglazen cadeau collectie.

Met deze glazen en theezeef-collectie van uw glas groothandel haalt u een unieke thee cadeau collectie in huis die veel van uw consumenten zullen omarmen.

Natuurlijk hebben we, zoals u van uw groothandel in cadeau mag verwachten, ook deze collectie weer zo compleet en uitgebreid mogelijk geprobeerd te maken met titels en teksten. De gebruikte teksten hebben stuk voor stuk een warme, gezellige thee-twist zodat het perfect bij het product en het gebruik daarvan aansluit.

Mooiste theecadeau voor hem en haar

Met onze jarenlange ervaring als groothandel in non-food cadeau artikelen hebben we een goed zicht op welke teksten en thema’s goed verkopen in de winkels. Met deze kennis op zak, hebben we de verwachtte toppers alvast voor u gedoubleerd. Zo vind u de titel Zus, Moeder, I love you en Vriendin alvast dubbel in de theeglazen. Maar naast onze toppers vindt u in deze collectie ook een aantal nieuwe, meer algemene thee-gerelateerde teksten zoals ‘Tea is a hug in a cup’.

In de theezeefjes vindt u de toppers en algemene titels. Op deze manier kunt u zelf uw combinaties samenstellen. Denk aan een theeglas voor ‘Schooljaar’ en combineer deze met ‘Gezelligste Juf’ en creëer zo een origineel cadeau voor juf. Of combineer de ‘Mooi mens’ theeglas met ‘Happy Birthday’ en creëer een origineel verjaardagscadeau.

• Complete collectie bestaat uit 46 thee artikelen
• 24 Verschillende theeglazen
• 22 Verschillende theezeef-titels
• Allen voorzien van complimenteuze, thee-gerelateerde tekst
• Theeglas gemaakt van hoog kwaliteit gehard glas
• Verkrijgbaar in 2 kleuren vilten hoezen: bruin en blauw
• Glas verpakt in een luxe, halfopen cadeaudoos
• Theezeef gemaakt van PVC met roestvrijstalen zeef
• Inhoud glas: 275 ml
• Formaat cadeauverpakking glas: 12,5 x 9 x 11 cm
• Formaat verpakking theezeef: 14,7 x 4 x 4 cm

De display van de tijd voor thee collectie

Bijpassende winkelpresentatie

Displays zorgen er niet alleen voor dat er veel producten op een vierkante meter passen, ze zorgen er ook voor dat uw winkel er netjes en opgeruimd bij staat. Wij van Miko, uw glazen groothandel, besteden daarom ook altijd aandacht aan de presentatie van onze cadeau collecties. Onze ervaring leert dat de verkoop uit displays vele malen beter is dan producten los uit het schap.

Voor deze thee collectie hebben we, als cadeau groothandel, gekozen voor een presentatie in onze praktische en duurzame vakkendisplay. Bovenin de display kunt u de theezeven ophangen door middel van het eurolock-systeem. Daaronder hangen rekjes waar u de theeglazen in kunt zetten. Uiteraard allemaal geleverd inclusief achterkaartjes om het nabestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

• Presentatie in een praktische, metalen vakkendisplay
• Formaat display: 185 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 60 x 50 cm
• 172 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Tijd voor Thee Events

Speciale Feestdagen

Voor de bekende top-events creëren we voor veel collecties zogenaamde ‘special editions’. Zo kunnen we als cadeau groothandel onze klanten helpen een zo veelzijdig en uniek mogelijk cadeau assortiment in de winkel aan te bieden tijdens de beste dagen van het jaar.

Voor uw top-events als Einde Schooljaar (Juf) en Kerst hebben we speciale Tijd voor Thee-pakketten met special editions samengesteld. Uitsluitend theeglazen, maar wel nieuwe titels. Uiteraard speciaal geschikt voor de specifieke feestdag.

Neem contact met ons op over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van deze theeglazen. De pakketten zijn niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Let op: de getoonde foto is een samenstelling van producten van de diverse events. Uiteraard bestaat bijv. het Tijd voor Thee Kerst-pakket uitsluitend uit Kerst-gerelateerde teksten.

Thee cadeau en meer...

Zoals gezegd bieden wij al onze cadeau collecties aan in display concepten. Maar als u zelf al een schappen systeem heeft, is het natuurlijk altijd mogelijk om onze cadeau artikelen los te bestellen zodat u ze in uw eigen schappen kunt presenteren.

Andere collecties die wij in dezelfde display presenteren zijn bijvoorbeeld de mokken display Enjoy Mokken of de prachtige glazen collectie Proost. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bent u op zoek naar cadeau artikelen om uw cadeau assortiment uit te breiden? Heeft u een online cadeau winkel of een fysieke winkel en wilt u uw assortiment uitbreiden met originele cadeau artikelen?

Als uw groothandel in cadeau is Miko natuurlijk ook uw kaarsen groothandel, mokken groothandel maar bovenal zijn wij úw groothandel. Wij staan voor u klaar met advies op maat.

Of u nu een kleine winkel, een franchiser van een grotere onderneming bent of een webshop ondernemer bent: wij denken met u mee wat voor uw winkel de meest geschikte cadeau artikelen kunnen zijn. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Komt u liever bij ons in de showroom in ons kantoor in Nieuwegein kijken naar ons actuele aanbod? U bent van harte welkom. Maak gerust een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.