Theeglas & Theezeef

Tijd voor thee

Bestel deze theecollectie nu in onze webshop

Samen gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje thee. Tijdens de drukke werkdag even een momentje rust met een lekkere kop thee...

Er is altijd wel een goed moment voor thee. En thee drinkt toch het allerlekkerst uit een mooi theeglas, gezet van jouw favoriete thee.

De fervente theedrinkers bij Miko, uw cadeau groothandel, hebben gezamenlijk een cadeau collectie ontwikkeld die al deze emoties samenvat: Tijd voor Thee. Een prachtige collectie met theeglazen én theezeven.

Tijd voor Thee cadeau productvideo

Om u een goed beeld te geven van deze theeglas cadeaucollectie hebben we een korte productvideo voor u gemaakt.

U kunt dit filmpje ook op uw eigen online kanalen delen. Zo houdt u uw volgers eenvoudig op de hoogte van uw cadeauassortiment. Daarnaast hebben wij voor u ook kosteloos fotomateriaal beschikbaar. Van elk product. Zoals u van ons, uw cadeaugroothandel gewend bent.

Bel, mail of app ons voor de actuele winkelverkoopprijs en displaysamenstelling van deze gevarieerde cadeaucollectie.

Thee cadeau voor iedereen

Theedrinken is voor heel veel mensen een waar genot! Als winkelier zoekt u altijd naar de beste cadeaus om uw assortiment aan te vullen. Bekers en glazen zijn praktische gebruiksartikelen die uw klanten dan ook graag kopen. Zeker als er een complimenteuze tekst op staat. En dat is precies waar wij als cadeaugroothandel zo sterk in zijn: persoonlijke teksten. Voor iedereen en elke gelegenheid.

Bekers heeft Miko, uw groothandel in cadeau, natuurlijk al jaren in het assortiment. Nu hebben we voor u ook een prachtige collectie met unieke theeglazen. Het glas met een bedrukt vilten hoesje maakt een geweldig cadeau voor elke theedrinker.

De thee cadeaucollectie hebben we voor u compleet gemaakt met theezeven. Want de lekkerste thee is natuurlijk losse thee. En als verkooptip: verkoop het glas samen met een theezeef of een vrolijk theelepeltje in een mooi cadeaupakket en verhoog zo eenvoudig uw kassa-aanslag.

Mooiste theecadeau voor hem en haar

Iedereen drinkt thee. Daarom is een persoonlijke theeglas een perfect cadeau voor iedereen én elke gelegenheid.

In deze Tijd voor Thee cadeaucollectie vindt uw klant de beste cadeaus voor bijvoorbeeld juf, moeder en zus. Ook zijn er natuurlijk de diverse algemene titels te vinden. Als groothandel in glas en cadeau weten wij als geen ander welke thema’s goed verkopen in de winkel.

Een kort overzicht met een aantal eigenschappen van deze theecollectie:

 • Complete collectie bestaat uit 46 thee artikelen
 • 24 Verschillende theeglazen en 22 Verschillende theezeef-titels
 • Allen voorzien van complimenteuze, thee-gerelateerde tekst
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren vilten hoezen: bruin en blauw
 • Glas verpakt in een luxe, halfopen cadeaudoos

Een aantal technische eigenschappen:

 • Theeglas gemaakt van hoog kwaliteit gehard glas
 • Theezeef gemaakt van PVC met roestvrijstalen zeef
 • Inhoud glas: 275 ml
 • Formaat cadeauverpakking glas: 12,5 x 9 x 11 cm
 • Formaat verpakking theezeef: 14,7 x 4 x 4 cm
De display van de tijd voor thee collectie

Bijpassende winkelpresentatie

Displays zorgen er niet alleen voor dat er veel producten op een vierkante meter passen, ze zorgen er ook voor dat uw winkel er netjes en opgeruimd bij staat. Wij van Miko, uw glazen groothandel, besteden daarom ook altijd aandacht aan de presentatie van onze cadeaucollecties.

Deze cadeaucollectie wordt gepresenteerd in onze praktische, duurzame vakkendisplay. Uiteraard compleet geleverd inclusief sfeervolle kopkaart en handige achterkaartjes om het nabestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Een overzicht van de display informatie:

 • Presentatie in een praktische, metalen vakkendisplay
 • Formaat display: 185 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 60 x 50 cm
 • 172 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger
Tijd voor Thee Events

Speciale Feestdagen cadeaus

Voor de bekende top-events creëren we van onze topcollecties zogenaamde ‘special editions’. Een gelimiteerde oplage met speciale teksten en titels.

Met deze speciale producten helpen wij, als cadeaugroothandel, u aan een zo veelzijdig mogelijk cadeauassortiment tijdens de allerbeste dagen van het jaar. Zodat u een nóg hogere omzetboost kunt genereren.

Bel, app of mail ons over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van deze theeglazen. De pakketten zijn niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Let op: de getoonde foto is een samenstelling van producten van de diverse events. Uiteraard bestaat bijv. het Tijd voor Thee Kerstpakket uitsluitend uit Kerst-gerelateerde teksten.

Thee cadeau en meer...

Al onze collecties bieden wij aan in displayconcepten. Dit omdat onze jarenlange ervaring in cadeau ons heeft geleerd dat de verkoop vele malen beter is dan losse verkoop. Maar presenteert u de producten liever zelf in uw cadeauwand of op uw cadeautafel: geen enkel probleem. Ook los bestellen van de producten is bij ons mogelijk.

Onze displays zijn herbruikbaar en dus is een nieuwe collectie eenvoudig besteld via uw vertegenwoordiger of via de webshop. U ontvangt de producten met nieuwe haken, een kopkaart en de verkoop kan beginnen.

Andere collecties die in dezelfde display worden gepresenteerd zijn onder andere:

U kent uw eigen winkel natuurlijk het allerbeste. En u zoekt een cadeauleverancier die met u meedenkt. Een cadeaugroothandel die samen met u denkt in mogelijkheden. Mogelijkheden om de omzet in úw winkel te verhogen. Miko is die groothandel.

Onze gunstige leveringsvoorwaarden, uitstekende service en snelle levering maakt dat wij met heel veel klanten al een jarenlange relatie hebben mogen opbouwen. Neem eens contact met ons op wat wij, groothandel in mokken, glazen en event groothandel, wellicht ook voor ù kunnen betekenen.

Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in ons kantoor in Nieuwegein. Daar hebben we ons actuele aanbod voor u klaar staan. U bent van harte welkom. Maak gerust een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat.

Spreken we u snel?