Huisvaasje

Een scherp geprijsd vaasje met hoge omloopsnelheid, wat wilt u als winkelier nog meer?

Het Huisvaasje van Miko Products is een superleuk gebruiksartikel en met een vloeroppervlakte van 0,3 m2 haalt u een perfect impulscadeau met een hoge marge in huis!

Uw voordeel!

• Speciaal impulscadeau
• Meer dan 50% winstmarge
• Extra omzet van € 350,- per maand!
• Kosteloze display
• Gratis verzending

Ik bestel directBel mij terugDe collectie van het Huisvaasje bevat 41 verschillende designs. Het vaasje is een opvallende verschijning met originele teksten in één display. Kortom; een aantrekkelijk impulsartikel om bloemen een persoonlijke boodschap mee te geven. Het vaasje is gemaakt van porselein en daardoor ook erg leuk als decoratie voor zowel binnen als buiten.

De metalen display is voorzien van een vakkensysteem waardoor de Huisvaasjes altijd strak worden gepresenteerd. De consument heeft zodoende in één oogopslag het overzicht van beschikbare titels en onderwerpen. Het complete aanbod van Huisvaasjes zorgt er namelijk voor dat er voor iedere gelegenheid wel een Huisvaasje in de display te vinden is.

Wilt u meer informatie over deze collectie? Bekijk dan hier de hele collectie van de Huisvaasjes.

Meer over Miko

Met ruim 40 jaar ervaring in deze branche, is Miko Products dé leverancier voor cadeau artikelen. Met ons assortiment van meer dan 5000 artikelen en jaarlijkse introducties van minimaal 8 nieuwe collecties, is er een scala aan collecties voor iedere branche. Doordat de markt zich snel ontwikkelt, creëert ons professionele ontwerpteam cadeaus die passen bij de huidige trends. Met marges van meer dan 50% op de verkooprijs, kunt u uw rendement al snel verhogen. Ook biedt Miko Products u kosteloos compacte en praktische displays aan om de artikelen in te presenteren. Door de vele presentatiemogelijkheden van onze collecties, kunt u elke vierkante meter van uw winkel optimaal benutten!