Unieke taart decoratie cadeau

 

Feestelijk Taartkaarsje

Bekijk deze collectie in de webshop

Hoera! Het is Feest!!

Tijd voor taart, cadeautjes èn post. En natuurlijk horen er kaarsjes op de taart. Want niks is leuker (en feestelijker) dan kaarsjes uitblazen! Hoe jong of oud iemand ook wordt.

Onder luid gezang wordt de verjaardagtaart op tafel gezet. Een diepe teug adem en al blazend een wens doen voor het nieuwe levensjaar…

Uw wens, als winkelier, is natuurlijk om een topartikel in uw winkel te hebben staan. Een product wat ouderwets niet aan te slepen is. Met de Feestelijke Taartkaarsjes zou deze wens zomaar uit kunnen komen. En met onze snelle service is uw display natuurlijk bliksemsnel weer aangevuld.

Bent u klaar voor de display vol feest? Bestel nu!

Feestelijke cake candle cadeau

Hoe jong of oud iemand ook wordt: een verjaardagstaart èn verjaardagskaart horen er bij. En zeg eerlijk… een kaarsje op de taart is toch altijd leuk!

Als ondernemer weet u als geen ander: wenskaarten of gift cards zijn toppers. In elke winkel. Het hele jaar door. En een wenskaart is helemáál succesvol als er een extra feestelijk tintje aan zit.

De creatieve geesten van uw cadeau groothandel hebben daarom de twee beste feestartikelen gecombineerd in één display. Een feestelijke wenskaart gecombineerd met een echt taartkaarsje. Eigenlijk gewoon een verstuurbaar feestje dus. Maak kennis met onze Feestelijke Taartkaarsjes.

Verstuurbaar feestartikel

U wilt uw klanten originele, vernieuwende verjaardagscadeautjes kunnen aanbieden. Iedere dag is ons team daarom op zoek naar de leukste cadeau ideeën. Zij bedenken de meest unieke cadeautjes voor u en uw klanten. Vrolijke feestartikelen die uw klanten zonder nadenken afrekenen.

Deze taart decoratie in een wenskaart wordt zeker weten een grote hit onder uw klanten. Een wenskaart met iets extra’s… als uw groothandel in wenskaarten en feestartikelen weten we dat dàt een gouden combinatie is.

Een aantal eigenschappen van deze cake candle collectie op een rij:

 • Complete collectie van cadeau wenskaarten bestaat uit 55 titels
 • 47 Verschillende leeftijden en 8 algemene titels
 • Cake candles met ook algemene teksten als Mama, Papa en Geslaagd

De technische informatie:

 • Taart decoratie verpakt in een wenskaart
 • Elke giftcard bevat 1 taartkaarsje
 • Formaat wenskaart: 11 x 17 cm
 • Formaat feestkaarsje: diameter van 5 cm en een dikte van 6,5 mm
 • Wenskaart incl. taartkaars weegt 35 gram

Zoals alle producten van uw cadeau groothandel voldoet ook deze Feestelijke Taartkaarsjes aan de huidige EU-wet- en regelgeving. De kaarsjes zijn dus veilig te gebruiken.

Feestartikel in praktische display

Met cadeau artikelen voor de meest uiteenlopende verjaardagen, maar ook met cadeautjes voor Moeder, Vader en Geslaagd, is deze feestelijke taartkaars een allround cadeau concept. Zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent. Uiteraard ook nu weer gepresenteerd in een handige display.

Speciaal voor deze verjaardagskaart collectie hebben we een nieuwe metalen draaidisplay ontwikkeld. Een cadeau molen met een luxe houten displayvoet. Met deze display haalt u het maximale uit uw winkeloppervlak én blijft uw winkel netjes en opgeruimd.

Praktische details over deze gebruikte display:

 • Presentatie in een praktische, metalen draaidisplay op stevige houten voet
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 224 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Miko is uw partner in cadeau

Het liefst doet u natuurlijk zaken met een groothandel die van alle markten thuis is. U wilt op één plek al uw cadeau artikelen kunnen kopen. U zoekt een ervaren partner die u niet alleen de beste cadeau artikelen levert, maar eentje die u ook ontzorgt. Met u meedenkt. Wij van Miko zijn die partij. Graag zijn wij ook ùw partner in cadeau.

Vele winkeliers in Nederland en België gingen u al voor. Zij doen inmiddels al jarenlang naar volle tevredenheid zaken met ons. We lichten graag aantal redenen uit om klant te worden bij Miko:

Uitgebreide assortiment met minimaal 10 nieuwe Nederlandstalige cadeaucollecties per jaar
– Hoge marge voor u als klant
Bijzonder gunstige leveringsvoorwaarden
– Persoonlijke service die niet stopt bij de deur
– Gratis verzending vanaf € 150,-

Bent u nog geen klant? Meldt u dan eenvoudig aan en start met bestellen!

U kunt bij ons terecht voor de meest originele wenskaarten en giftcards, maar wij zijn ook uw feestartikelen groothandel. Welk feest uw klant ook te vieren heeft: Miko heeft het perfecte cadeau.

Verjaardagscadeautjes, leuke Moederdag cadeautjes, grappige cadeautjes voor Vader of Opa: u bestelt ze eenvoudig in onze webshop. Wij zijn uw wenskaarten groothandel, uw verjaardagscadeau groothandel en groothandel in feestartikelen. Daarnaast kunt u ook terecht bij ons voor sleutelhangers, wanddecoraties en diverse soorten mokken en glazen. Miko is écht uw allround groothandel in cadeau. Alle cadeau voor echt elke gelegenheid.

Wij begrijpen het heel goed als u geen keus kunt maken. Daarom staat ons verkoopteam altijd klaar om u te adviseren en met u mee te denken. Zo komen we samen tot het beste assortiment voor uw winkel. Neem gerust contact met ons op: Ricardo en Mark staan uw graag telefonisch te woord.