Persoonlijke Kaars

Cosy Candle

Bekijk deze collectie in de webshop

Kaarsen zorgen voor warmte, licht en natuurlijk ook voor gezelligheid. Of het nu buiten tijdens die heerlijke lange zomeravonden, of binnen tijdens de gure winteravonden: een mooie kaars is een echte sfeermaker!

Speciaal voor deze mooie momenten heeft uw cadeau groothandel Miko de Cosy Candle cadeau collectie ontworpen. Een warm cadeau om te geven én te krijgen.

Cosy Candle Rood Beige Kaars Groothandel Cadeau

Echte sfeermaker

Kaarsen zorgen voor warmte, licht en natuurlijk ook voor gezelligheid. Of het nu buiten tijdens die heerlijke lange zomeravonden, of binnen tijdens de gure winteravonden: een mooie kaars is een echte sfeermaker! Speciaal voor deze mooie momenten heeft uw cadeau- en kaarsen groothandel Miko de kaarsen collectie Cosy Candle ontworpen. Een warm cadeau om te geven én te krijgen.

In deze collectie vindt u niet alleen kaarsen met onze bekende teksten voor moeder, zus of vader. Ook is de Cosy Candle met ‘Happy Birthday’ een leuk verjaardagscadeau. Bedank die superfijne juf of meester voor een onvergetelijk schooljaar met de Cosy Candle ‘Dit schooljaar was super dankjewel!’. Korte, maar krachtige boodschappen om uw hart te laten spreken. U kunt dit product natuurlijk ook combineren in uw cadeaupakketten: combineer met een mooi boek of zelfs een mooi plantje. Mogelijkheden zijn eindeloos.

Cosy Candle sfeer kaars groothandel

Kaars als sfeervol cadeau

Ons cadeau assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan cadeau artikelen. Met de introductie van wel twaalf gloednieuwe cadeau collecties per jaar, blijft uw cadeau groothandel het hele jaar door vernieuwen. Natuurlijk speciaal voor onze klanten. Want een cadeau groothandel ben je niet alleen.

Als het over woonaccessoires gaat, mogen kaarsen natuurlijk niet ontbreken in ons cadeau assortiment. De Cosy Candle kaarsen collectie is daarin echt een originele toevoeging.

Naast deze Cosy Candle hebben wij, als originele kaarsen groothandel en groothandel in woonaccessoires, natuurlijk nog diverse andere kaarsencollecties en decoratie collecties in ons cadeau assortiment. Neemt u dus gerust eens een kijkje.

Cosy Candle Blauw Grijs

Persoonlijke kaars cadeau

Deze cadeau kaars is voorzien van een afneembare hoes met daarop persoonlijke complimenten. De kaars is geurloos en heeft een brandtijd van ongeveer 20 uur. Als de kaars is opgebrand, is het glaasje daarna nog prima geschikt om een waxinelichtje in te branden.

Een praktisch overzicht van alle producteigenschappen van deze kaarsen collectie:

• Complete collectie bestaat uit 36 verschillende designs
• 6 Toptitels alvast gedubbeld in de display
• Inclusief luxe, vilten hoesje
• 6 Verschillende kleuren hoezen in de display
• Elke kaars voorzien van persoonlijk compliment
• Zonder verpakking zodat consument goed kan voelen
• Formaat kaarsje: 8 cm hoog, diameter van 7 cm
• Gewicht: 317 gram
• Kaarsje heeft ongeveer 20 branduren
• Geen geur

Luxueuze wanddisplay kaarsen

Luxueuze winkelpresentatie

Als groothandel in decoratie en woonaccessoires kennen we de waarde van een passende winkelpresentatie. Daarom bieden wij al onze cadeau concepten aan in bijpassende displays. Onze jarenlange ervaring als cadeau groothandel heeft ons namelijk geleerd dat verkoop uit displays vele malen beter is dan verkoop van losse producten. Vaak tot wel 80%!

Voor de winkelpresentatie van deze cadeau collectie hebben we gekozen voor onze luxueuze houten wanddisplay. Deze display zorgt ervoor dat uw winkel de opgeruimde uitstraling behoudt die uw klanten zo waarderen. Daarnaast zorgt de display ervoor dat u door ons eenvoudige reordersysteem snel kunt nabestellen.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze cadeau collectie:
• Presentatie in een luxueuze houten wanddisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 60 x 55 cm
• 210 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Kaarsen zijn cadeau toppers

Ons uitgebreide cadeau assortiment bestaat uit diverse vaste cadeau pijlers en kaarsen zijn er daar één van. Zowel in uw assortiment als in die van ons.

Als uw groothandel in cadeau is Miko natuurlijk ook uw sieraden groothandel, mokken groothandel, groothandel in woonaccessoires maar bovenal zijn wij úw groothandel.

Ook voor de top-events in uw winkel kunt u met de cadeau artikelen van uw vertrouwde cadeau  groothandel uw cadeau assortiment uitbreiden. De originele cadeautjes van Miko sluiten naadloos aan bij uw cadeau assortiment voor events als Vaderdag, Moederdag of bijvoorbeeld Valentijn.

Denkt u ook aan uw cadeau assortiment tijdens de December Feestmaand. De cadeau artikelen passen natuurlijk ook onder de kerstboom of in de zak van de Sint. Als cadeau groothandel en groothandel in kaarsen en woonaccessoires weten we als geen ander dat de grootste omzetklappers gemaakt worden tijdens deze speciale dagen. Daar helpen we u dan ook graag bij.

Heeft u een kleine winkel of bent u een franchise ondernemer van een grotere onderneming? Heeft u een stenen winkel of bent u een webshop ondernemer? Als non-food groothandel denken wij met u mee wat voor uw winkel, op uw locatie de meest geschikte cadeau collectie is.

Wilt u dat er eens een vertegenwoordiger bij u langs komt, of komt u liever zelf een kijkje nemen in onze showroom? Neemt u gerust eens contact met ons op.