Verrassend leuk set kaarsjes cadeau

Verrassingskaarsje

Bekijk deze collectie in de webshop

Een diner bij kaarslicht. Een zwoele zomeravond met een klein kaarsje op tafel. Koude winteravonden krijgt extra sfeer met kaarslicht. Kaarsen zorgen voor warmte, licht maar ook gezelligheid, intimiteit. Een perfect cadeau dus.

Ook u heeft ongetwijfeld kaarsen in uw assortiment. Simpel omdat ze altijd goed verkopen. Maar hoe blijft u unieke, bijzondere cadeaukaarsen aan uw klanten aanbieden? Natuurlijk met deze verrassende Verrassingskaarsjes van uw kaarsengroothandel!

Bestel nu en start snel met uw verkoop.

Een origineel klein cadeautje

Een origineel klein cadeautje

Deze Verrassingskaarsjes zijn een origineel cadeautje waar uw klanten voor zullen smelten. Een setje verrassingskaarsjes inclusief een bamboe houder. Samen verpakt in een prachtig luxe cadeauverpakking.

De grote verrassing van deze kaarsjes zit in het kaarsje zelf. Zodra de wax begint te smelten, wordt het persoonlijke compliment, de liefdevolle boodschap, onthult. Samen met het compliment op de bamboe houder zijn de Verrassingskaarsjes een compleet, origineel en bovenal persoonlijk cadeau.

In deze cadeaucollectie, die exclusief verkrijgbaar is bij uw geschenkengroothandel, slaagt uw klant voor elke feestelijke gelegenheid. De collectie bevat onder andere teksten als Mooi Mens en Bedankt, maar natuurlijk ook de toppers als Moeder, Vader en Geslaagd. Ga naar de webshop en ontdek ons complete aanbod.

Cadeaukaarsje en kaarshouder in één

Cadeaukaarsje en kaarshouder in één

Kaarsen horen thuis in elk cadeauassortiment. Zo ook natuurlijk in uw assortiment. Met deze Verrassingskaarsjes haalt u een compleet product in huis: waxinelichtjes, of theelichtjes, inclusief bamboe houder. In de luxe verpakking gecombineerd tot één origineel, liefdevol geschenk.

Een aantal van de eigenschappen zetten we graag even kort voor u op een rij:

 • Verkrijgbaar in 32 verschillende teksten
 • Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid
 • 4 Kaarsjes in een luxe doosje
 • Milieuvriendelijk bamboe houder met gelaserde tekst
 • De 4 kaarsjes in de set hebben allemaal dezelfde tekst

Een kort overzicht van de praktische eigenschappen:

 • Formaat bamboe houder: 8 x 8 x 1,7 cm
 • Formaat cadeau verpakking: 19,5 x 8 x 1,7 cm
 • Houder geschikt voor standaard waxinelichtjes
 • Houder is een 100% natuurproduct, dus elke houder kan qua kleur verschillen
Kosteloze winkelpresentatie

Kosteloze winkelpresentatie

U doet er iedere dag alles aan om uw winkel een zo mooi mogelijke beleving te laten zijn voor uw klanten. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij weten als geen ander dat uw vierkante meters voor u goud waard zijn en zoveel mogelijk op moeten brengen.

Onze displays of molens zorgen ervoor dat u op een klein winkeloppervlak het maximale aan producten kunt presenteren. Onze displays worden inclusief kopkaart, haken en nabestel-systeem geleverd. Snel opgezet, ingericht en ready to go!

De praktische informatie over de gebruikte winkelpresentatie kort voor u op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 240 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger
Verrassingskaarsjes cadeau

Meer dan kaarsen cadeau

Net als dat u constant aan uw assortiment werkt, zijn wij ook continue bezig om ons cadeauassortiment te vernieuwen en aan te vullen. Met onze ruim 5.000 artikelen in ons assortiment en met minimaal 10 nieuwe cadeaucollecties per jaar valt er bij Miko dus meer dan voldoende te kiezen.

Kiest u toch liever een andere collectie, maar wilt u wel dezelfde display of molen gebruiken?
Dat kan. U kunt bijvoorbeeld ook eens kijken naar:

U kunt altijd contact met ons opnemen voor onze meest actuele cadeaucollecties en prijzen. Onze mannen van de binnendienst, Ricardo en Mark, vertellen u er graag alles over.

Miko, de geschenkengroothandel voor u

U doet natuurlijk het liefst zaken met leveranciers die u ontzorgen en met u meedenken. De filosofie van Miko is precies dat. Zorgen dat u kunt doen waar u het beste in bent. Namelijk verkopen.

Wij zorgen voor de leukste, meest originele cadeauartikelen, u voor de verkoop. Of het nu uit een display is, of toch gewoon los van de plank. Uw winkel. Uw wensen. Wij zijn de geschenkengroothandel voor u.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en struin tussen de ruim 5.000 artikelen. Als groothandel in kaarsen, cadeau en woonaccessoires hebben we voor elke winkel wel een passende cadeaucollectie.

 

Welke collectie van Miko u ook in huis haalt: onze service houdt niet op aan de deur. Bent u tevreden, dan horen wij dat graag. Zo kunnen we bouwen aan nieuwe succesvolle cadeaucollecties.

Bent u onverhoopt zo niet tevreden, laat het ons ook weten zodat we tot een oplossing kunnen komen. Wilt u een ander product of zoekt u iets extra’s: wij denken met u mee wat voor uw winkel het beste is. Als geschenken groothandel, kaarsengroothandel weten we dat je een groothandel niet alleen bent. Dat zijn we samen.