Origineel kaars cadeau

Letterlichtjes

Welk seizoen het ook is: kaarsjes branden kan altijd. Kaarslicht geeft niet alleen een warm gevoel, de warme gloed van een klein vlammetje kan letterlijk en figuurlijk licht geven in elke duisternis. Kleine kaarsjes zijn soms grote lichtbronnen. Net als dat kleine cadeautjes grote gebaren kunnen zijn.

Speciaal voor u hebben wij, uw gespecialiseerde decoratie groothandel, een liefdevolle, bijzondere collectie ontwikkeld. Eentje waarbij uw klanten zélf de boodschap kan samenstellen. Maak kennis met onze nieuwste cadeaucollectie genaamd ‘Letterlichtjes’.

Houten kaarshouder cadeau

De Letterlichtjes bestaan uit prachtige houten kaarshoudertjes met gelaserde letters. Zo kan uw klant eigen namen en woorden samenstellen zoals bijv. ‘I love you’ of initialen combinaties als ‘M ❤️D’. Daardoor is het Letterlichtjes een uitstekend geschenk, een mooi en decoratief cadeau voor verjaardag, jubileum of gewoon voor jezelf.

Decoratief cadeau

Als decoratie groothandel snappen we dat het beste cadeau natuurlijk een compleet cadeau is. Daarom hebben we bijpassende kaarsjes toegevoegd aan de display. In 2 vrolijke kleurtjes om in elk interieur een vrolijke noot te brengen.

Een korte samenvatting van deze kaars cadeaucollectie:

  • Kaars cadeaucollectie bestaat uit 27 verschillende kaarshouders met gelaserde tekst en 2 verschillende kleuren kaarsjes
  • Formaat kaarsjes: 10,3 cm hoog x 12mm diameter
  • Formaat houder: 4,8 x 3 cm
  • Het kaarshoudertje is gemaakt van rubberboom-hout. Elk houdertje is daardoor uniek.
  • Kaarsjes zijn gemaakt van 80% wax en 20% fischer-tropsch wax

Zoals alle producten bij uw gespecialiseerde cadeaugroothandel voldoen ook de producten in de Letterlichtjes collectie aan de geldende EU wet- en regelgeving. De kaarsjes en houders zijn dus veilig te gebruiken.

Toonbankdisplay vol cadeautjes

Kleine cadeautjes vanaf de plank verkopen is lastig. Als gespecialiseerde cadeaugroothandel weten wij dat als geen ander. En lastige verkoop betekent een lage omzet. Daarom steekt het ontwerpteam ook minstens zoveel tijd in de presentatie van elke cadeaucollectie. Zij kijken wat de allerbeste manier is waarop een cadeau het beste in uw winkel gepresenteerd kan worden. Op een manier die natuurlijk de allerbeste (door)verkoop voor u genereert.

Voor deze kaarshouder collectie hebben we een speciale toonbankdisplay ontwikkeld. Een handige winkelpresentatie die eenvoudig zelf in elkaar te zetten is en perfect op uw toonbank of cadeautafel past. Elke letter heeft een eigen vakje met een duidelijke aanduiding, waardoor het nabestellen van de kaarshouder en kaarsjes nog makkelijker wordt.

De informatie kort op een rij:

  • Presentatie in een houten toonbankdisplay
  • Formaat display 55 x 30,5 x 49,5 cm
  • Maar liefst 513 producten ontvangt u als u een complete display bestelt
  • Display is voorzien van kopkaart incl. winkelverkoopprijs en handige nabestelkaartjes
  • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Andere kleine cadeautjes

Als retailer en enthousiast ondernemer wilt u natuurlijk een gevarieerd assortiment aanbieden aan uw klanten. Met meer dan 5.000 artikelen op voorraad en jaarlijks 10 nieuwe cadeaucollecties bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien zijn deze Letterlichtjes niet helemaal wat u zoekt, kijkt u dan eens naar onze andere kaarscollecties. Cadeaucollecties met mooie kaarsen, originele kaarsen maar vooral betaalbare kaarsen om cadeau te geven én te krijgen.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment. Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren wat het beste bij u en uw onderneming zou passen. Uiteraard alles geheel vrijblijvend.