Unieke kaarsenhouder van glas

Sfeerlichthouder

Bekijk deze collectie in de webshop

Een kaarsje is licht, warmte en gezelligheid. Maar een kaarsje is ook liefde, kracht en hoop. Een eenvoudig waxinelichtje in de juiste kaarshouder: het raakt een bijzondere snaar bij iemand.

Kaarsen en kaarshouders zijn daarnaast ook producten die u standaard in uw assortiment wilt hebben. Het gehele jaar door weet u zeker dat u uit die producten omzet genereert.

Maak u klaar voor een sprankelend nieuw displayconcept die uw winkel uit gaat vliegen: de Sfeerlichthouder. Een sprankelende cadeaucollectie kaarsenhouders.

Bestel de Sfeerlichthouder nu in onze webshop.

Glazen kaarshouder

Kaarsen en kaarshouders gebruikt iedereen het hele jaar door. In de zomer tijdens de lange zwoele zomeravonden, maar natuurlijk ook in de winter. Dan is het vroeg donker en kunnen de kaarsjes niet snel genoeg worden aangestoken.

Het creatieve team van Miko, uw cadeau groothandel zijn ook gezelligheidsdieren. Ook zij omringen zich graag met de gezelligheid van kaarsjes. Daarnaast zijn kaarsen en kaarshouders altijd een onmisbaar onderdeel van ons cadeau assortiment. Daarom hebben zij deze luxe, handgeblazen glazen kaarshouder collectie ontwikkeld en ontworpen.

Een serie met prachtige matte glazen kaarsenhouders met een (letterlijk) schitterende koperkleurige binnenkant. Uiteraard zijn alle sfeerlichthouders voorzien van een persoonlijk compliment. Zoals u van uw cadeau groothandel mag verwachten.

Luxe waxinelichthouder

Deze luxe waxinelichthouders zijn een absolute must-have voor uw winkel. De uitstraling van deze display maakt dit een stralend middelpunt in elke winkel. De binnenzijde van het handgeblazen glas heeft een warme, koperen kleur. Daardoor wordt elke lichtstraal verduizendvoudigd en lijkt de cadeaucollectie letterlijk te stralen.

We zetten een aantal van de eigenschappen van deze cadeaucollectie voor u op een rij:

Een kort overzicht van wat technische details:

  • Kaarsenhouders zijn gemaakt van glas en handgeblazen
  • Formaat glas: ± 9,4 x 8,9 cm
  • Formaat cadeaudoosje: 10 x 10 x 9,7 cm
  • Houder is excl. Kaarsje

Uitsluitend bedoeld als decoratieve kaarshouder.

Incl. kosteloze luxe wanddisplay

Het team van uw groothandel in unieke cadeaus is niet alleen dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe cadeaucollecties, maar zij zijn ook continue bezig met de winkelpresentatie. Hoe het in uw winkel eruit moet komen te zien.

Een draaibare displaymolen of een luxueuze wanddisplay, een compacte toonbank display of toch gewoon als los pakket. Ons team doet haar uiterste best om voor elke cadeaucollectie de best mogelijke presentatie neer te zetten. Voor u.

Voor dit displayconcept hebben we gekozen voor een houten wanddisplay. Een display die, net als onze andere molens, herbruikbaar is voor andere cadeaucollecties. Goed voor u én voor het milieu dus.

De praktische informatie over deze display kort voor u op een rij:

Andere originele cadeaus

Naast deze sfeerlichthouder hebben wij als kaarsen groothandel en decoratie groothandel natuurlijk nog diverse andere originele cadeaucollecties voor u om uit te kiezen. Kijkt u bijvoorbeeld ook eens naar:

Speciaal voor u breiden wij ons cadeau assortiment jaarlijks uit met tot wel 10 nieuwe cadeaucollecties. Natuurlijk zo divers mogelijk maar altijd voor de best mogelijke prijs. Komt u daarom regelmatig terug op onze website. Als u klant wordt en uw mailadres achterlaat, blijft u eenvoudig op de hoogte door onze regelmatige nieuwsbrieven met aantrekkelijke aanbiedingen en de nieuwste updates.

Ons uitgebreide assortiment vol originele cadeautjes

U bent op zoek naar een groothandel met een groot, divers assortiment vernieuwende producten. Een groothandel die u ontzorgt en met u meedenkt. Een cadeau groothandel met ervaring. Miko is die groothandel. Wij zijn een groothandel in cadeau in de breedste zin van het woord. Uw groothandel in decoratie, kaarsen, gelukscadeautjes, wenskaarten en sieraden. Van spaarpotten tot wanddecoraties en van geluksmunten tot wijnglazen. En dat zijn wij al sinds 1976. En wij gaan graag in zee met u.

Heel veel klanten in Nederland en Vlaanderen gingen u al voor. Al jarenlang doen zij naar volle tevredenheid zaken met ons. Graag zetten wij even kort voor u op een rij wat u van onze producten kunt verwachten:

  • Persoonlijke topteksten op elk product
  • Onze teksten zijn veelal in het Nederlands
  • Eigen ontwerpstudio, dus unieke cadeau artikelen

Dit zegt vooral iets over onze producten. U bent natuurlijk ook nieuwsgierig naar de zakelijke kant van de deal. Een aantal voordelen kort op een rij:

  • Gratis verzending vanaf € 150,-
  • Geen minimaal orderbedrag
  • Gratis salesmateriaal voor uw social media en webshop

Ons complete verhaal kunt u ook hier lezen. Maar natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord. Wij geloven namelijk dat persoonlijk contact het allerbeste werkt. Voor u én voor ons.

Neemt u dus gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Hoe wij uw winkel aan een hogere omzet kunnen helpen. Mark en Ricardo staan u graag telefonisch te woord. Onze vertegenwoordigers staan ook graag voor u klaar. Zij kunnen samen met u, op locatie, kijken welke cadeaucollecties het beste in uw winkel passen.