Keramiek cadeautje

Special Ceramics

Een heerlijk kopje koffie, een zalig kopje thee... het is allemaal niet compleet zonder een lekker koekje. Heerlijk genieten in de luie stoel. Even een moment voor jezelf. Even genieten van je eigen plek. Met een mooie bos bloemen op tafel, die heerlijk geuren… het leven is een cadeautje.

Voor dit prachtige gevoel heeft Miko een originele, unieke en bijzondere cadeaucollectie ontwikkeld. Een collectie met maar liefst 3 verschillende cadeautjes: een mokje voor de koffie of thee, een voorraadpot voor de koekjes en snoepjes én een vaas voor die prachtige bos bloemen.
Alles gemaakt van keramiek en handgeglazuurd.

Staat deze cadeaucollectie binnenkort bij u in de winkel?

Origineel en unieke cadeautjes

Uw doel is om uw cadeauassortiment zo vernieuwend mogelijk te houden voor uw klanten. U wilt ze keer op keer verrassen met originele cadeautjes, bijzondere cadeautje en vooral betaalbare cadeautjes. Dan zijn de cadeautjes uit deze ‘Special Ceramics’-collectie het perfecte cadeautje.

Maar liefst 3 cadeauartikelen in 1 luxueuze collectie. Verras en verleid uw klanten met deze prachtige collectie van keramieken bekers, voorraadpotten en vazen (of waterkan). Ontworpen met oog voor detail die zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek. Ze zijn stuk voor stuk met de hand geglazuurd en voorzien van een prachtige 3D glazuur tekst bedrukking. Deze producten zijn meer dan alleen geschenken – ze zijn tijdloze herinneringen in de maak.


Een cadeautje voor iedereen

Betover uw klanten met deze hand geglazuurde cadeautjes. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, een jubileum of gewoon een speciale verrassing, onze cadeaucollectie bij Miko biedt voor elk wat wils.

Van de ochtendverkwikkende slokjes uit onze vrolijke mokjes tot het toevoegen van een vleugje klasse aan het interieur met onze prachtige vazen, elk item is doordrenkt met liefde en zorg.

Een aantal eigenschappen per product voor u op een rij:

Mokje

 • Verkrijgbaar in 28 verschillende teksten
 • Gemaakt van hoogwaardig keramiek en met de hand geglazuurd
 • Verpakt in een luxe cadeaudoosje van 12,8 x 7 x 13,6 cm

Voorraadpot

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: roze, wit, blauw en groen
 • Formaat: 12,3 cm hoog met een diameter van 10 cm
 • bamboe deksel voor het luchtdicht afsluiten

Vaas/waterkan

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: roze, wit, blauw en groen
 • Formaat 21 cm hoog met een diameter van 9,2 cm
 • Inhoud: 850 ml en waterdicht

Alle producten in deze collectie voldoen aan de geldende EU wet- en regelgeving omtrent voedselcontact. Dit betekent dat de vazen óók te gebruiken zijn voor drinkbare vloeistoffen, zoals bijv. water, limonade, etc.

Wilt u meer informatie over deze cadeaucollectie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via email, whatsapp of telefonisch.

Kosteloze presentatie voor uw winkel

Als winkelier wilt u natuurlijk het maximale uit uw winkeloppervlak halen. Als ervaren cadeaugroothandel, uw partner in cadeau, weten we dat elke vierkante meter voor u telt. Daarom besteed het creatieve team van Miko niet alleen aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe cadeaucollecties, maar ook aan winkelpresentatie.

Een voordeel van een display is natuurlijk heel simpel: het vloeroppervlak blijft gelijk, maar de hoeveelheid cadeautjes is zo groot mogelijk. Met een display van Miko haalt u het maximale uit uw minimale vloeroppervlak.

Voor deze cadeaucollectie hebben we gekozen voor onze prachtige, luxueuze houten wanddisplay. Een display met handige metalen rekken met daarin een handig nabestel-systeem. Zo wordt het nabestellen van de cadeauartikelen nog eenvoudiger.

De praktische informatie over deze display kort voor u op een rij:

 • Formaat wanddisplay: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van maar 60 x 55 cm
 • 172 Producten in een complete display, incl. kopkaart en re-ordersysteem
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

De groothandel die met u meedenkt

Deze ‘Special Ceramics’-cadeaucollectie is een echte original van uw keramiek groothandel. Al onze cadeaucollecties worden zorgvuldig bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Alles in ons eigen hoofdkantoor in Nieuwegein. Onze cadeautjes zijn dus origineel en exclusief.

Als uw partner in cadeau bieden wij u jaarlijks minimaal 10 nieuwe cadeaucollecties aan. Van sleutelhangers tot drinkgerei, van decoraties tot giftcards. Bij Miko kunt u terecht voor ál uw cadeauartikelen. Voor de beste prijs met een hoge marge voor u als winkelier.

Mogelijke andere caseucollecties zijn bijvoorbeeld:

Met zo’n groot aanbod, snappen we heel goed dat het soms lastig is om een keuze te maken. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij, maar u kunt zelf ook rustig eens door de webshop scrollen. Wilt u liever persoonlijk contact? Peter, Tom, Wouter, Marco of Lorraine van onze buitendienst komen graag bij u langs op locatie om, samen met u uiteraard, de beste collecties te bespreken.

Miko is ook uw betrouwbare partner in cadeau.