Originele kerstcadeautjes

Kerst

Bekijk alle kerstcadeaus in onze webshop

Kerst is de allermooiste tijd van het jaar. De decemberdagen zijn weliswaar guur en donker, maar tegelijkertijd ook gevuld met lichtjes, warmte, liefde en gezelligheid. Tijd met familie en vrienden, lekker eten en drinken.

December is dé tijd om uw omzet een lekkere klapper te geven. De kerstcadeautjes van Miko gaan u daar zeker bij helpen! Stel nu uw eigen kerstassortiment bij ons samen en bestel.

Kijk in onze webshop en bestel op tijd

Kerstcadeau Miko Kerst Kerstmis

Persoonlijk cadeautje voor kerst

December is dé tijd in het jaar voor uw klanten om hun geliefden te laten zien hoe bijzonder ze voor hen zijn. Hoe dankbaar ze voor elkaar zijn. Uw klanten zijn op zoek naar persoonlijke kerstcadeautjes. Originele kerstcadeautjes voor een klein prijsje. Kerstcadeautjes van Miko dus. Wij zijn tenslotte óók uw cadeau groothandel voor originele kerstcadeautjes.

Een origineel kerstcadeau voor Moeder, een stoer kerstcadeau voor Vader of een lief en persoonlijk kerstcadeau voor die lieve vriendin: met ons ruime assortiment aan kerstcadeaus bieden wij voor iedereen een geschikt kerstcadeau.

Vul uw kerstassortiment eens aan met originele en vooral persoonlijke kerstcadeaus van Miko. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verbazen over ons uitgebreide aanbod.

Decembermaand cadeaumaand

De december feestmaand is voor u als winkelier een maand om alle zeilen bij te zetten, maar ook om met een fantastische omzet een jaar prachtig af te sluiten. Om deze omzettopper te halen bent u natuurlijk op zoek naar de beste cadeaus voor Kerstmis en Sinterklaas. Ook voor deze cadeau artikelen kunt u bij Miko terecht.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende collecties:

Of uw klant nu zoekt naar een kerstcadeautje met ‘Ik hou van jou’ of juist een kerstcadeau met ‘All I want for Christmas is you’: bij Miko slaagt u ook voor uw originele en persoonlijke kerstcadeaus. Elk cadeau is tenslotte een kerstcadeau toch?

Kerst assortiment

Bestsellers in een kerstuitvoering

Speciaal voor Kerstmis hebben we een aantal van onze huidige toppers in een heus kerstjasje gestoken. Zo hebben we een kerstpakket gemaakt van de Vrolijke Bamboe Keukenset met daarin originele, nieuwe kerstgerelateerde teksten.

Ook hebben we bijvoorbeeld de Borrelplank in een speciale kerstvorm met leuke kerstcomplimenten. Ook Tijd voor Thee en de Proost-glazen hebben we een speciale kerstuitstraling gegeven met natuurlijk lieve kerstcomplimenten. Een uniek kerstcadeau. Alles uiteraard eenvoudig besteld via onze webshop.

Neem contact met ons op over de verkrijgbaarheid en actuele beschikbaarheid van deze speciale uitvoeringen. Voor deze cadeau artikelen geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Stel tijdig zelf uw assortiment kerstcadeaus samen

Uiteraard kunt u bij ons ook zelf uw assortiment kerstcadeaus samenstellen voor uw winkel. Met ruim 5.000 verschillende cadeau artikelen op voorraad heeft u in ieder geval keuze genoeg. Bestel bij uw groothandel in kerstcadeaus een compleet display concept of losse producten voor in uw schappen: bij ons zijn alle combinaties mogelijk.

Bestel op tijd en wij zorgen dat uw winkel er, tijdens uw belangrijkste maand, goedgevuld bij staat.

 

December cadeautip: combineer uw eigen topproducten eens met een Miko cadeautje! Denk aan een tijdschrift met een borrelplankje, een kookboek met een keukenset. Combineer eenvoudig een pakje thee met een complimenteus theeglas, of een plantje in een persoonlijke Enjoy mok of een luxueus Proost-glas.

Bij ons vindt u niet alleen een uitgebreid kerstcadeau assortiment, maar wij staan natuurlijk ook de rest van het jaar voor u klaar. Wij zijn namelijk ook uw Moederdag groothandel, Valentijn groothandel, Vaderdag groothandel, Geslaagd groothandel en Peter/Meter cadeau groothandel.

Bezoek onze webshop en vind voor iedere feestelijke gelegenheid een geschikt cadeau.