Geef het geluksgevoel cadeau

Spatel en Koekjesvorm

Bekijk deze collectie in de webshop

De geur van versgebakken koekjes. De eerste hap van een versgebakken koekje. Dit zijn toch de écht zalige momentjes. Een momentje ultiem genieten…

Maar vergeet ook niet het moment vóórdat de koekjes de oven ingaan: het aflikken van de spatel en het uitlikken van de beslagkom. Vooral met kleine (en grote) kinderen een echt geluksmomentje.

Een cadeautje wat dat geluksgevoel direct oproept is per definitie een topcadeau.

Wordt klant en bestel dit topcadeau nu bij uw cadeaugroothandel

Het leukste cadeau idee

Zoals gezegd: een product wat een levendige herinnering oproept, een gevoel van geluk geeft, is altijd een goed cadeau. Als dit topcadeau dan ook nog een lief compliment draagt, dan is het echt een schot in de roos. Onze nieuwe cadeau collectie staat daarom garant voor een smakelijke verkoop: de Spatel en Koekjesvorm.

Onze siliconen spatel en hartvormige koekjesvorm zijn de ideale accessoires voor in de keuken. Handig, bruikbaar en gewoon superleuk om te geven én te krijgen! Deze keukenaccessoires zijn voorzien van een persoonlijk compliment, zodat uw klant vrienden en familie kan laten zien hoeveel zij van de bakkunsten genieten. En het beste van alles is: deze cadeaus zijn exclusief te bestellen bij uw vertrouwde cadeaugroothandel.

Romantisch keukencadeautje

Onze koekjesvorm is niet zomaar een gewone vorm, het is een hartvormige koekjesvorm! Zo kunt u uw baksels een extra romantisch tintje geven en zijn ze een origineel cadeautje voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of Moederdag. Onze siliconen spatel is gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor het perfect is om mee te bakken en gemakkelijk schoon te maken.

Een verkooptip: combineer de spatel en uitsteekvorm en maak zo een superleuk cadeau voor Juf, Oma of die lieve buurvrouw. U kunt de cadeautjes ook combineren met een kookboek, baktijdschrift of zelfs een pak koekjesmix!

Even de eigenschappen kort samengevat:

Koekjesvorm

Siliconen Spatel

Beide producten voldoen aan alle huidige Europese wet- en regelgeving omtrent voedselveiligheid en zijn dus veilig te gebruiken.

Vrolijke winkelpresentatie

De siliconen spatel en uitsteekvorm zijn gecombineerd verkrijgbaar in een display concept met verschillende titels en teksten, waardoor uw klant altijd een ruime keuze heeft. Door het gebruik van de vrolijke kleuren, is deze cadeaumolen een echte eyecatcher in uw winkel.

Als uw vertrouwde cadeaugroothandel zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om onze producten in uw winkel te presenteren. Voor deze collectie hebben we gekozen voor onze draaibare, houten vloerdisplay. Herbruikbaar. Makkelijk dus voor u én ook nog eens goed voor het milieu.

De praktische informatie over deze gebruikte display

Overige cadeaus voor de keuken

Ons cadeau assortiment bestaat uit meer dan 5.000 cadeau artikelen. Van mokken tot glazen, van sleutelhangers tot wanddecoraties. Van handige keukenaccessoires tot kleine sieraden. Elke collectie gepresenteerd in een bijpassende maar veelal herbruikbare display.

Andere keukenaccessoires en non-food cadeautjes die wij in dezelfde cadeau molen leveren zijn:

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar welke producten het beste bij uw winkel passen.

Wij helpen u graag

Al meer dan 45 jaar zijn wij in Nederland en Vlaanderen een vertrouwd gezicht op de cadeaumarkt. Vaste leverancier van diverse retailketens, maar ook kleine en middelgrote ondernemers vinden bij ons passende cadeau artikelen voor een goede prijs.

Overweegt u uw bestaande assortiment uit te breiden met cadeau, dan staan wij graag voor uw klaar met onze expertise. Samen kijken we graag wat het beste voor uw onderneming is.

Verkoopt u al cadeau en bent u op zoek naar vernieuwende cadeaucollecties, originele cadeautjes van een betrouwbare partner?
Ook dan staan wij graag voor u klaar. Onze doelstelling is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Want een cadeaugroothandel zijn we niet alleen.

Een kleine greep uit de voordelen die wij onze vast klanten bieden:

  • Continue vernieuwend cadeau assortiment
  • Nederlandse teksten op elk product
  • Persoonlijke service en snelle levering

Spreken wij u snel?