Persoonlijk borrelplankje cadeau

Borrelplank

Bekijk deze collectie in onze webshop

Er zijn natuurlijk tal van gelegenheden te verzinnen om te gezellig borrelen: een verjaardag thuis met familie en vrienden, de vrijdagmiddagborrel op het werk met de leukste collega’s of een fantastisch trouwfeest. Even lekker met elkaar toosten en proosten onder het genot van een hapje en een drankje.

En die hapjes… die kan men nu presenteren op een wel héél origineel en persoonlijk borrelplankje. Een originele borrelplanken collectie van uw cadeau groothandel. Al dan niet gecombineerd met één van onze heerlijke wijnglazen.

Extra feestvreugde cadeau

Het ontwerpteam van uw cadeau groothandel heeft een prachtige collectie borrelplankjes ontworpen. En, zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent, draagt ook deze cadeau collectie weer een grote diversiteit aan complimenteuze en ludieke teksten.

De gebruikte teksten in deze collectie zijn onder andere geschikt voor vader en moeder, maar natuurlijk ook voor de jarige, de leukste buren en die lieve bonus mama en bonus papa.
Kortom in deze cadeau collectie van uw vertrouwde non-food cadeau groothandel vindt uw klant een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Bent u op zoek naar aanvullende drank cadeau collecties bij uw slijterij groothandel, kijk dan  ook eens naar onze wijn- waterglazen, onderzetters of onze kaarsen collectie Wine Candles.
Voor het extra beetje sfeer aan elk denkbaar feestje.

Duurzaam bamboe cadeau

De borrelplanken van uw cadeau groothandel zijn gemaakt van stevig, duurzaam bamboe en zijn daarmee dus echt een natuurproduct. Dit betekent dat elke plank uniek is in kleur en tekst. De planken die u ontvangt, kunnen dus enigszins afwijken qua kleur van de foto’s op de website en de webshop.

De teksten op de borrelplanken worden door middel van een speciale lasertechniek in de plank gebrand. De leeftijd van het bamboe bepaald vervolgens hoe diep de laser kan doordringen. Nadat de tekst in de plank is gebrand, wordt de plank met een olie afgewerkt.

Zoals u van uw non-food groothandel gewend bent, voldoet ook dit product volledig aan de geldende EU-wet- en regelgeving. De borrelplanken zijn dus veilig te gebruiken. Doordat de plank licht geolied is, is deze overigens niet geschikt voor de vaatwasser.

Een top cadeau om te geven én te krijgen

Een aantal eigenschappen van de borrelplankjes op een rij:

Een kort overzicht van technische eigenschappen

 • Formaat: 26,5 x 14 x 1 cm
 • Gemaakt van duurzaam bamboe
 • Teksten in bamboe gelaserd
 • Niet geschikt voor de vaatwasser
 • 100% Natuurproduct, dus elke plank kan qua kleur verschillen

Een verkooptip van uw non-food groothandel: deze borrelplankjes zijn bij uitstek geschikt om te combineren met uw topartikelen zoals een (kook)tijdschrift, een kookboek, speciaal bier of een lekker kaasje.

U kunt het cadeau natuurlijk ook combineren met onze toppers zoals bijvoorbeeld ons wijn- waterglas.

De display van de borrelplank collectie

Kosteloze winkelpresentatie

Voor deze borrelplank collectie hebben we, als cadeau groothandel in woondecoratie, gekozen voor een presentatie in onze praktische, metalen draaidisplay. Indien u wenst is deze collectie ook leverbaar in een luxere houten draaidisplay. Beide voorzien van een eenvoudig reordersysteem, zodat het nabestellen van de verkochte artikelen nog makkelijker gaat.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze cadeau collectie:

 • Presentatie in een praktische, metalen draaidisplay
 • Formaat display: 172 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 140 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger
Borrelplankjes kerst

Speciaal december cadeau

Voor de bekende top-events creëren we van onze top-collecties zogenaamde ‘special editions’. Zo kunnen wij, als cadeau groothandel, u helpen een zo veelzijdig en uniek mogelijk cadeau assortiment in uw winkel aan te bieden tijdens uw beste dagen van het jaar. Wij helpen u graag uw omzet klappers te maken.

Speciaal voor de December feestmaand hebben we een serie Christmas-borrelplanken gemaakt. Nieuwe kerst titels en natuurlijk een bijzondere kerst vorm. Plankjes speciaal geschikt voor deze specifieke periode van het jaar. Een superleuk kerstcadeautje voor onder de boom.

Neem contact met ons op over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van deze borrelplanken. Het pakket is niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar.
Voor de event-pakketten geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Let op: de getoonde foto toont maar een deel van de serie. Neem contact met ons op voor de volledige inhoud.

Zoekt uit uitbreiding van uw cadeau assortiment?

Heeft u een onderneming, zoekt u uitbreiding van uw assortiment en denkt u aan cadeau artikelen? Of gaat u een nieuwe onderneming starten en bent u op zoek naar cadeau artikelen met een lage prijs en een hoge marge? Wat u ook doet, in welke branche u ook actief bent of gaat zijn: wij zijn de aangewezen partij om mee in zee te gaan. Wij zijn een deskundige cadeau groothandel die u graag adviseert over de best mogelijke samenstelling van uw online en offline cadeau assortiment.

Naast groothandel in borrelplanken zijn wij ook uw groothandel in woonaccessoires en groothandel in kaarsen. Maar bovenal zijn wij úw groothandel. Ook voor sleutelhangers, sieraden, wenskaarten, feestartikelen en glaswerk kunt u bij ons terecht. Met ons enorm brede assortiment weten we zeker dat wij u kunnen helpen uw omzet te verhogen. Daarnaast introduceren wij jaarlijks introduceren tot wel twaalf nieuwe cadeau collecties, dus ons cadeau assortiment blijft vernieuwend.

Nieuwsgierig naar wat wij als non-food groothandel voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonlijk contact. Onze ervaren vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Daarnaast zit onze binnendienst ten alle tijden voor u klaar om u telefonisch te woord te staan.

Komt u liever langs in onze showroom om ons actuele aanbod in het echt te zien? Maak dan gerust een afspraak via mail, app of telefonisch en kom langs voor een persoonlijke rondleiding. De koffie staat klaar.