BBQ spatels & Gourmet spatels

 

Eet smakelijk

Bekijk deze collectie in onze webshop

BBQ-en, gourmetten, steengrillen, fonduen: gezellig samen eten is iets wat we allemaal heel graag doen. En dan natuurlijk het liefste samen met vrienden, familie of met collega’s. Samen eten en drinken is een feestje en daar hoort natuurlijk een cadeau artikel van Miko bij.

De Eet Smakelijk collectie is een vrolijke, gevarieerde cadeau collectie boordevol lieve complimenten voor elke gelegenheid.

Met de Eet Smakelijk-collectie bieden wij van Miko, uw keukengerei- en cadeau groothandel, u een display concept aan die bol staat van de lekkerste complimenten en de vrolijkste teksten. Teksten geschikt voor de hele familie, voor elke gelegenheid. Uiteraard met een smakelijke twist naar eten.

Met een cadeau uit deze collectie kunt u Papa verwennen met een origineel cadeau voor Vaderdag of gewoon zomaar. Maar u kunt ook een complete set samenstellen van gourmet spatels, zodat de hele familie met Kerst, Pasen of Sinterklaas een eigen spatel heeft bij de gourmet. Om u een goed beeld te geven van de collectie, zie u hier een korte product video. Neem contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en display samenstelling.

Wilt u dit filmpje van de barbecue- en gourmet spatels op uw eigen website of uw eigen socials gebruiken? Geen enkel probleem. Wij hebben voldoende salesmateriaal beschikbaar: neemt u gerust contact met ons op.

Persoonlijk cadeau voor de hele familie

Het allerleukste van de zomer is natuurlijk barbecueën. Gezellig met vrienden, familie, buren of gewoon met z’n tweetjes. Lekker genieten van een heerlijk glas wijn en al het lekkers wat op de barbecue wordt bereid. Of het nu een barbecue op kolen of op gas is; een BBQ spatel is onmisbaar. En zéker een BBQ spatel van deze Eet Smakelijk collectie.

Het allerleukste van de feestdagen of elke andere feestelijke gelegenheid is het samen eten. Het samen gourmetten, steengrillen of fonduen. En bij deze gezellige avonden zijn natuurlijk de kleinere gourmetspatels onmisbaar. En zéker deze gourmetspatel van uw kookgerei groothandel.

Keukengerei cadeau

Als groothandel keukengerei en kookgerei besteden wij de grootst mogelijke zorg aan al onze cadeau artikelen. Dit betekent niet alleen de aandacht voor design en de presentatie in de winkel. Dit betekent ook duurzaamheid en productveiligheid.

Al onze producten voldoen aan de geldende EU wet- en regelgeving. De barbecue spatels en gourmet spatels zijn veilig in gebruik en door het gebruikte materiaal ook duurzaam om te gebruiken.

Een korte samenvatting van de belangrijkste eigenschappen van deze cadeau collectie:
• Origineel BBQ- en gourmet cadeau
• 2 Verschillende producten gecombineerd in 1 collectie
• 24 Verschillende BBQ spatels
• 24 Verschillende gourmet spatels
• Elk product draagt een grappig, persoonlijk compliment
• Teksten zijn in de producten gebrand, dus langdurig leesbaar
• Formaat barbecue spatel: 36,5 x 7 cm
• Formaat gourmet spatel: 13,5 x 4 cm
• BBQ-Spatel gemaakt van roestvrij staal met een vrolijke smiley
• Gourmet spatel gemaakt van hittebestendig en duurzaam bamboe

Stoere vloerdisplay

Cadeau molens of displays zorgen er niet alleen voor dat er veel cadeau artikelen op een vierkante meter passen, ze zorgen er ook voor dat uw winkel er netjes en opgeruimd bij staat. Wij van Miko, uw groothandel kookgerei en keukengerei, besteden daarom ook altijd aandacht aan de presentatie van onze cadeau collecties.

Deze cadeau collectie wordt gepresenteerd in een stoere vloerdisplay. Deze houten display is ook nog eens duurzaam en eenvoudig herbruikbaar. Onze jarenlange cadeau ervaring leert dat verkoop uit displays vele malen beter is dan losse producten. Onze cadeau artikelen zijn ook eenvoudig los (na) te bestellen, zodat u ze in uw eigen schappen-systeem kunt presenteren.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze cadeau collectie:
• Presentatie in een luxueuze houten draai display
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 288 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

BBQ Vaderdag Eet Smakelijk

Speciale Feestdagen

Voor de bekende top-events creëren we voor veel collecties zogenaamde ‘special editions’. Zo kunnen we als cadeau groothandel onze klanten helpen een zo veelzijdig en uniek mogelijk cadeau assortiment in de winkel aan te bieden.

Voor Vaderdag hebben we een speciaal Eet Smakelijk-pakket samengesteld. In dit pakket vindt u nieuwe titels voor Vader én een bijzondere uitvoering van deze barbecue-spatel. De spatel heeft de tekst BBQ PAPA en BBQ DAD in het BBQ-blad. Speciaal geschikt voor Vaderdag.

Neem contact met uw cadeau groothandel op over de verkrijgbaarheid en beschikbaarheid van dit Vaderdag-pakket. Het pakket is niet het gehele jaar beschikbaar en verkrijgbaar. Voor dit pakket geldt ten alle tijden: zolang de voorraad strekt.

Aanvullende informatie

Of u nu een cadeau winkel, kookwinkel of zelfs een boekenwinkel heeft: deze cadeau collectie sluit naadloos aan op uw cadeau assortiment. Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan het combineren van de barbecue spatel met bijvoorbeeld een prachtig wijnglas, een leuke borrelplank of een kookboek. U kunt ook alvast een familie-set samenstellen van de gourmetspatels en creëer zo eenvoudig upsell.

Combineer onze toppers met uw verkooptoppers en stel zo een origineel cadeau pakket samen. Zo verleidt u uw klanten tot een extra aankoop.

De Eet smakelijk BBQ en gourmet collectie is natuurlijk ook bij uitstek geschikt als bijverkoop bij uw andere top-artikelen. Denk eens aan bijverkoop bij een kookboek, een bierpakket of een BBQ-pakket.

De Eet smakelijk BBQ en gourmet-collectie met barbecue spatels en gourmet (of fondue) spatels is ontwikkeld als een compleet display concept. Op deze manier kunt u een zo hoog rendement uit een zo klein mogelijk winkeloppervlak te genereren. Uiteraard zijn onze producten ook los te bestellen. U kunt ze op die manier altijd in uw eigen, bestaande schappen systeem presenteren.

Als cadeau groothandel, tuincentrum groothandel, Vaderdag groothandel, slijterij groothandel staan wij altijd voor u klaar voor advies op maat. Neemt u gerust contact met ons op.