Koffie- of theelepeltje

in unieke hartvorm

Hartlepeltje

Bestel deze collectie in onze webshop

Theedrinken of koffiedrinken: het zijn momentjes van echt genieten. Even lekker samen genieten van een bijzonder momentje.

Samen met moeder, zus of vriendin een kop koffie of thee. Mèt wat lekkers natuurlijk. Of gewoon even een momentje voor jezelf op kantoor. Even genieten. En in een mooi theeglas of een mooie beker hoort natuurlijk een origineel thee- of koffielepeltje.

Miko laat u graag kennismaken met deze originele cadeau collectie: de hartlepeltjes.

Hart lepeltje keukengerei cadeau groothandel

Origineel keukengerei cadeau

Het creatieve cadeau team van uw cadeau groothandel Miko heeft een compacte, maar originele keukengerei cadeau collectie ontwikkeld: het hart lepeltje.

Een mooi, luxe lepeltje met een hartvormig blad met daarop een lief persoonlijk complimentje. Een unieke, sprankelende collectie gemaakt van hoog kwaliteit, smaakneutraal roestvrijstaal. Een duurzaam lepeltje dus en daardoor zoveel fijner te gebruiken dan plastic roerstaafjes of plastic lepeltjes. Echt een klein schepje liefde.

Deze prachtige cadeau collectie van uw keukengerei groothandel is heel goed te combineren met onze theeglazen collectie of mokken collectie. Combineer bijvoorbeeld beide in een koffie-cadeaupakket of thee-cadeaupakket en verhoog op een eenvoudige wijze uw kassa-aanslag.

Hart lepeltje cadeau keukengerei groothandel

Koffie- en thee cadeau voor hem en haar.

Met deze smaakvolle cadeaucollectie van uw vertrouwde non-food cadeau groothandel haalt u een bijzondere koffie- of thee-cadeaucollectie in huis. Een bruikbaar cadeau geschikt voor alle koffie- en theeliefhebbers. Koffielepeltjes of theelepeltjes zijn tenslotte onmisbaar keukengerei. Perfect te combineren met een mooi theeglas, persoonlijke theezeef of natuurlijk een lieve beker.

Door de originele vorm en de persoonlijke complimenten, zijn deze lepeltjes uniek om te geven en te krijgen. De koffie- en theelepeltjes zijn eenvoudig in de vaatwasser te doen, dus keer op keer te gebruiken. De tekst is in het lepeltje gelaserd en blijft dus goed leesbaar voor de gebruiker. Een praktisch cadeau, duurzaam cadeau én liefdevol cadeau.

Daarnaast is de compacte display ook nog eens een sieraad op uw toonbank. Gegarandeerde eyecatcher!

Hart lepeltje thee en koffie cadeau

Bijzonder geschikt cadeau voor upsell

Het lepeltje is ook bij uitstek geschikt om te combineren met uw eigen bestaande assortiment. Denkt u aan bij verkoop bij een beker, een zakje koffiebonen of een zakje losse thee. Ook kunt u natuurlijk onze mokken of theeglazen combineren met dit cadeauartikel.

Een praktisch overzicht van de product eigenschappen van deze koffie- en theelepeltjescollectie:

 • Complete collectie bestaat uit 24 verschillende lepeltjes
 • Hartvormig blad met daarin complimenteuze teksten gelaserd
 • Glimmend zilverkleurig blad en steeltje
 • Luxe cadeau collectie
 • Bevestigd op een stevig kartonnen kaartje

Een overzicht van de technische eigenschappen:

 • Gemaakt van hoog kwaliteit, smaakneutraal roestvrijstaal
 • Formaat lepeltje: 3 x 13 cm met een dikte van 2 mm
 • Formaat kaartje: 4 x 17,5 cm
 • Geschikt voor de vaatwasser
 • Wassen voor het eerste gebruik
toonbank display hart lepeltje keukengerei cadeau

Compacte winkelpresentatie met hoge marge

Voor de presentatie van deze koffie- en theelepeltjescollectie hebben we gekozen voor een compacte, draaibare houten toonbank display. Deze hartlepeltjesdisplay biedt de mogelijkheid om op een heel klein winkeloppervlak een grote hoeveelheid aan luxe producten te presenteren. Met het simpele nabestelsysteem, zijn de lepeltjes eenvoudig na te bestellen.

Andere Miko cadeau collecties die in een soortgelijke toonbankdisplay worden gepresenteerd zijn bijvoorbeeld onze sieraden collectie Charms for You of onze geluksmunten collectie Geluksbrengertje. Bent u geïnteresseerd in andere mogelijkheden voor originele cadeau collecties? Neemt u dan gerust eens contact op met onze binnendienst of uw vertegenwoordiger.

De praktische informatie voor deze cadeaucollectie even helder op een rij:

 • Presentatie in een compacte houten toonbankdisplay
 • Formaat display: 44,6 cm hoogte
 • Oppervlak van 17 x 17 cm
 • 168 Producten in display
 • Sfeervolle kopkaart en achterkaartjes zijn op de display gedrukt
 • Uitstekende collectie voor op de toonbank
 • Een letterlijk sprankelende collectie
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij helpen u graag

Miko is, naast uw mokken groothandel, theeglazen en glazen groothandel, ook uw groothandel voor allerhande keukengerei en groothandel bestek. Niet alleen kunt u bij ons de leukste kook cadeautjes vinden met de leukste en liefste complimenten, maar u slaagt nu ook bij ons voor theelepeltjes en koffielepeltjes. Echte originele cadeautjes voor de hele familie.

Deze cadeau collectie is bij uw koffie- en thee cadeau groothandel verkrijgbaar in compleet displayconcept, maar de koffielepeltjes zijn ook los te verkrijgen. Nu is de bijzonder compacte toonbank display in dit geval écht compact, maar uiteraard zijn wij altijd bereid om te kijken wat er binnen uw winkelschappen het beste past.

Bent u op zoek naar andere keukengerei cadeaus of kook cadeaus bij uw cadeau groothandel? Neemt u dan eens een kijkje bij onze bbq spatels, keukensets of de onderzetters. Stuk voor stuk originele cadeau artikelen met een hoge marge. Zoals u van uw non-food groothandel gewend bent. Met ons bijzonder uitgebreide cadeau assortiment en jaarlijks 12 gloednieuwe collecties weten wij zeker dat ook u bij ons zult slagen.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met onze binnendienst op of vraag uw vertegenwoordiger voor op maat gemaakt advies. Als groothandel keukengerei en koffie- en thee accessoires staan wij graag voor u klaar. Samen stellen we de best mogelijke cadeau collecties voor uw winkel samen.