Het leukste kook cadeau

Ovenhandschoen

Bekijk deze collectie in onze webshop

Masterchef (in alle talen en soorten), Heel Holland Bakt, de dagelijkse kookprogramma’s en natuurlijk zelfs de 24-uurs kook-tv-zenders: thuis koken en bakken is helemaal hip en iedereen doet het.

Wat kun je die gepassioneerde hobbykok of enthousiaste thuisbakker dan beter cadeau doen dan iets waar hij of zij écht iets aan heeft; een ovenhandschoen met een grappig kook- of bak-compliment!

Bestel nu eenvoudig bij uw cadeaugroothandel!

Keukencadeautjes voor iedereen

Wij van Miko, uw cadeau groothandel hebben een display concept ontwikkeld boordevol vrolijke keukencadeautjes.

Maar liefst 20 kookdesigns en grappige liefdevolle teksten voor Vader, Moeder, Opa en Oma. Maar ook de algemenere teksten ontbreken natuurlijk niet in deze cadeaucollectie. Want, of ze nu kunnen koken of niet, ze mogen best verwend worden toch?

Kookcadeau voor hem en haar

De allerleukste juf, vader, moeder of opa verdient natuurlijk een onvergetelijk cadeau. Als creatieve cadeaumakers heeft het Miko-team de allerleukste ovenhandschoenen voor u gemaakt. Natuurlijk gepresenteerd in een prachtige herbruikbare display.

Wat u van deze collectie mag verwachten:

Overige technische informatie:

 • Formaat handschoen: 18,4 x 27,8 cm
 • Buitenkant 100% polyester, binnenkant 100% katoen
 • Geschikt voor gebruik bij max. 250°C (max. 15 sec.)
 • Niet geschikt voor gebruik op/bij de BBQ
 • Max. 10x wassen op 40°C

De verplichtte EU-conformiteitsverklaring  kunt u hier downloaden.

Keukencadeau in display

Een display zorgt niet alleen voor een opgeruimde winkel, maar het zorgt er ook voor dat u op een heel klein winkeloppervlak het maximale aan cadeautjes kunt verkopen. Als groothandel in de leukste keukencadeautjes weten wij dit als geen ander. Al vele jaren leveren wij onze cadeauartikelen aan de meest uiteenlopende retailers. We weten dat presentatie de sleutel is voor de allerbeste verkoop.

Voor deze collectie hebben we gekozen voor de prestentatie in onze luxueuze houten draaidisplay. Deze display is eenvoudig herbruikbaar en dus geschikt om ook ná deze cadeaucollectie in uw winkel te blijven staan. Bestel eenvoudig een nieuwe collectie en hang deze in de bestaande display. Goed voor het milieu én voor u. Niet opnieuw opbouwen. Geen extra afval. Wat wilt u nog meer?

De praktische informatie over deze gebruikte display

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 120 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Overige cadeautjes voor de chef

Bij Miko is de cadeaukeuze natuurlijk écht reuze: ons cadeau assortiment bestaat uit meer dan 5.000 cadeau artikelen. En dit wordt nagenoeg maandelijks aangevuld met nieuwe cadeauartikelen. U vindt bij ons de meest uiteenlopende cadeau artikelen: van mokken tot glazen, van sleutelhangers tot wanddecoraties. Van handige keukenaccessoires tot kleine sieraden. Elke collectie gepresenteerd in een bijpassende maar veelal herbruikbare display.

Bent u toch op zoek naar andere originele cadeautjes, kijk dan eens naar deze collecties:

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar welke producten het beste bij uw winkel passen.