Het leukste kook cadeau

Ovenhandschoen

Bekijk deze collectie in onze webshop

Masterchef (in alle talen en soorten), Heel Holland Bakt, de dagelijkse kookprogramma’s en natuurlijk zelfs de 24-uurs kook-tv-zenders: thuis koken en bakken is helemaal hip en iedereen doet het.

Zeker in een tijd waarin uit eten helaas uit den boze is geweest. En wat kun je die gepassioneerde hobbykok of enthousiaste thuisbakker dan beter cadeau doen dan iets waar hij of zij écht iets aan heeft; een ovenhandschoen met een grappig kook- of bak-compliment!

Ovenhandschoen

Wilt u dit filmpje van de Ovenhandschoen op uw eigen website gebruiken, of bent u op zoek naar fotomateriaal van deze kook-cadeau collectie? Wij hebben voldoende salesmateriaal beschikbaar, dus neem gerust even contact met ons op.

Ovenhandschoen I love you

Ovenwant cadeau voor jouw favoriete kok

Wij van Miko, uw cadeau groothandel en kookgerei groothandel, hebben een display concept ontwikkeld met ovenhandschoenen die bol staat van de vrolijke designs en grappige liefdevolle teksten. Teksten en complimenten voor de hele familie: Moeder, Opa, Oma, enzovoort.

Ook de algemenere teksten voor bijvoorbeeld Geslaagd en 50 jaar ontbreken natuurlijk niet. Want, of ze nu kunnen koken of niet, ze mogen best verwend worden toch?  Om u een goed beeld te geven van deze cadeau collectie ziet u hier een korte product video.

 

Cadeau voor uw assortiment

Ovenhandschoenen zijn niet alleen hele handige producten die altijd in de keuken te gebruiken zijn, het zijn ook nog eens hele originele kook-cadeautjes om te geven. Zeker deze vrolijke  ovenhandschoenen van Miko.

Als keukengerei groothandel vindt u in deze keuken collectie cadeaus die perfect zijn voor Vader, Moeder, maar ook om Valentijn mee te verrassen. Of het nu een verjaardagscadeau of een Kerstcadeau is: een ovenwant van Miko, uw kookgerei groothandel, past altijd.

De ovenhandschoenen zijn geschikt voor elke winkel, elk moment van het jaar. Of u nu een cadeau winkel, kookwinkel of zelfs een boekenwinkel heeft: dit Miko cadeau sluit naadloos aan op uw cadeau assortiment. Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan het combineren van de ovenwant met bijvoorbeeld een kookboek of één van uw verkooptoppers. Stel een origineel cadeau pakket samen en verleid uw klanten tot een extra aankoop.

Ovenhandschoen

Veilig kook-cadeau

Als cadeau groothandel besteden wij de grootst mogelijke zorg aan al onze cadeau artikelen die wij op de markt brengen. Dit betekent niet alleen aandacht voor het design en de winkelpresentatie, maar ook de productveiligheid en de daarbij geldende EU wet- en regelgeving. Een ovenwant is natuurlijk een product waarvan je als consument zeker wilt weten dat het veilig in gebruik is.

Onze ovenwant voldoet aan alle wettelijke normen en is dus veilig te gebruiken. Uiteraard is ook onze ovenwant niet bestand tegen open vuur en kan dus niet gebruikt worden voor bijvoorbeeld de barbecue.

Een korte samenvatting van de belangrijkste eigenschappen van dit product:
• 20 Verschillende designs
• Grappige bak- en kookcomplimenten
• Formaat handschoen: 18,4 x 27,8 cm
• Buitenkant 100% polyester, binnenkant 100% katoen
• Voldoen aan EU-norm EN 407:2020
• Geschikt voor gebruik bij max. 250°C (max. 15 sec.)
• Niet geschikt voor BBQ
• Max. 10x wassen op 40°C
Zie hier de EU-conformiteitsverklaring

Ovenhandschoen Houten Display

Luxe houten draaidisplay

Voor de presentatie van deze geschenkcollectie hebben we gekozen voor onze luxueuze houten draaidisplay.

Deze Ovenhandschoen display biedt de mogelijkheid om op een klein winkeloppervlak een grote hoeveelheid keuken cadeaus te presenteren. De display zorgt er daarnaast voor dat u eenvoudig kunt nabestellen.

• Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 120 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Keuken Cadeaus

Wij hebben diverse andere keuken cadeau- of kookcadeau collecties die wij als non-food groothandel in deze luxe houten display aanbieden.

Enkele voorbeelden zijn de stoere barbecue display Eet Smakelijk, de bamboe keukenset met leuke kook- en bak complimenten of de borrelplanken display om de heerlijke baksels op te presenteren.

Als keukengerei groothandel vindt u in deze keuken collectie cadeaus die perfect zijn voor Vader, Moeder, maar ook om Valentijn mee te verrassen. Of het nu een verjaardagscadeau of een Kerstcadeau is: een ovenwant van Miko, uw kookgerei groothandel, past altijd.

Net als al onze producten voldoen ook de ovenhandschoenen van Miko volledig aan de geldende Eu-wet- en regelgeving. De ovenhandschoenen zijn dus veilig in gebruik.

Onze ovenhandschoenen zijn geschikt om te gebruiken bij een maximale temperatuur van 250 graden gedurende 15 seconden. De ovenwanten zijn niet geschikt voor gebruik bij een barbecue en dan vooral niet bij het open vuur. De ovenwanten zijn wasbaar op 40 graden. De ovenhandschoenen van Miko voldoen aan de EU norm EN 407:2020.

Onze EU-uniformiteitsverklaring kunt u hier downloaden.